“Asansör takım olmaktan kurtulduk”

“Asansör takım olmaktan kurtulduk”

Gençlik Gücü’nün genç Kulüp Başkanı sezonu değerlendirdi

A+A-

Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Gençlik Gücü, 2018-2019 Futbol Sezonu’nda da Süper Lig’de mücadele etmeyi Play-out maçları sonunda garantilemişti. Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, geride kalan sezonu değerlendirdi.

Kendisi gibi genç Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla göreve geldiği 2015-2016 Futbol Sezonu’nda Süper Lig’e terfi ettiklerini ve o sezonun sonunda Süper Lig’de asansör takım olmayacaklarını söylediğini anımsatan Başkan Choudhry, “Asansör bozuldu. 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonlarında Süper Lig’de mücadele ettiğimiz gibi, 2018-2019 Futbol Sezonu’nda da Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Bu bizim için başarıdır” şeklinde konuştu.

 

GG gençlere yönelecek

Görevde oldukları üç sezon içerisinde Yönetim Kurulu olarak birçok tecrübe edindiklerine dikkat çeken Gençlik Gücü Başkanı Choudhry; “Edindiğimiz tecrübeler bizleri radikal önlemler almaya cesaretlendirdi. Gerek yeni sezon öncesi yapacağımız transferler, futbolcular ile ilişkiler olsun, gerekse takımın yapılaşması olsun birçok kararı bugün daha doğru ve kolay alabiliyoruz. Takımı gençleştirme kararı da bunlardan biridir” dedi ve önümüzdeki sezon takımın en az yarı yarıya gençleşeceğini vurguladı.

 

Geçtiğimiz sezondan mutlu…

2017-2018 sezonunu Play- out oynayarak kapatmış olmalarına rağmen sezondan mutlu olduğunu belirten Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Beklemedik maçlar kaybettik. Farklı mağlubiyetler de aldık. Ancak üzüldüğümüz maçlar yanında sevindiğimiz, gururlandığımız maçlar da oldu. Örneğin Küçük Kaymaklı’yı ve Çetinkaya’yı aynı skorla 2-1 mağlup ettik. Şampiyon Yenicami bizi sadece 1-0 mağlup ederek şampiyon olabildi” dedi.

 

Seyit Geçici’ye övgü

Başkan Suma, sezonda en çok sevindiği galibiyetin, Debola Daniel Ogun Seye’nin son dakikada serbest vuruştan attığı golle Çetinkaya karşısında 2-1’lik skorla elde ettikleri galibiyet olduğunu vurguladı. En çok üzüldüğü mağlubiyetin ise, yine bir son dakikada geri pas sonucu gelen golle Gençler Birliği’ne 3-2 mağlup oldukları karşılaşma oldu.

2017-2018 sezonundaki kazanımı sorulması üzerine ise hiç tereddüt etmeden konuşan Suma Zafer Choudhry, “Kalecimiz Seyit Geçici’yi kazanmamız oldu. Lig’de son üç hafta ve Play-out’taki üç karşılaşmada kalemizi koruyan genç kalecimiz Seyit Geçici’nin gösterdiği performans sanırım sadece beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı değil, takım futbolcuları ve taraftarımızı da memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.