“Asansör takım olmayacağız”

“Asansör takım olmayacağız”

Süper Lig’in yeni takımı Ozanköy, yeni sezon hazırlıklarını kendi sahasında sürdürürken, tek amaçları yeniden mücadele edecekleri bu ligde kalıcı olmak…

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’tan şampiyon olarak altı sezon sonra Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Ozanköy, 2011 yılında veda ettikleri Süper Lig’de, 2017 yılında yeniden mücadele etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ozanköy Teknik Direktörü Seran Kaşif, tek amaçlarının Süper Lig’de kalıcı olmak olduğununbelirtti. Şampiyon olarak altı sezon aradan sonra çıktıkları Süper Lig’de asansör takım olmak istemediklerinin altını çizen Seran Kaşif, “iyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum ve bu kadro ile bu ligde kalacağız” dedi.

 

Kaşif: “Önce oyun anlayışımızı oturtmamız gerek”

Geçtiğimiz sezon Ozanköy takımının başında Birinci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yaşayan ancak sezon sonu eski yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılan Seran Kaşif, yönetimin değişmesi ile birlikte yeniden takımın başına getirildi. Süper Lig’de mücadele etmenin bilinci içerinde başkan ve yönetim ile birlikte hareket ettiklerini belirten Kaşif; “şu ana kadar yaptığımız tüm hazırlıklar oyun anlayışımızın oturması şeklinde olmuştur” dedi. Bir aydan fazla bir süredir yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Ozanköy’de Teknik direktörü Seran Kaşif, “bu süre zarfında yabancı oyuncularımız Dion kardeşler ile Gaius Nlamke ile anlaşma sağladık. Yaptığımız idman ve hazırlık maçlarında da gördük ki, bu oyuncular takıma büyük katkı sağlayacaklar. Ancak tam manası ile lige hazır bir durumda girmek istiyorsak daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

 

“Yapacağımız kamp ve maçlar sonunda durumumuz netlik kazanacak”

Yönetimle yaptıkları toplantılar sonunda tek amaçlarının Süper Lig’de asansör takım değil, kalıcı bir takım yaratmak olduğunu belirten Ozanköy Teknik Direktörü Kaşif; “Önümüzdeki günlerde bir haftalık bir kamp çalışması yapacağız. Kampın sonunda durumlarının ne olacağı konusunda değerlendirmelerde de bulunacağız”dedi.  Dün Binatlı ile iyi bir hazırlık maçı yaptıklarını, ancak kamp süresinde en az iki hazırlık maçı daha yapacaklarını belirten Seran Kaşif, “bu maçlar sonunda eksik yerlerimizi belirleyip kiralık transfer yapıp yapmayacağımıza da karar vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.