Arıkan aday olmayacak

Arıkan aday olmayacak

Baf Ülkü Yurdu Başkanı Erhan Arıkan, yapılması planlanan Olağan Genel Kurul hakkında bilgi verdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nun bu yıl yapacağı Olağan Genel Kurulu’nda kulübün mevcut Başkanı Erhan Arıtan, aday olmayacak. Konu hakkındaki gelişmeleri YENİDÜZEN’e değerlendiren Arıkan, salgının tamamlanmasıyla toplantının gerçekleşeceğini belirtti.

 

Arıkan: “Sağlık koşuları elverişli hale geldiği dönem toplantımız gerçekleşecek”

Coronavirüs salgınının etkilerinin henüz devam ettiğini belirten Baf Ülkü Yurdu Başkanı Erhan Arıkan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Olağan Genel Kurul toplantılarını yapacaklarını ancak, henüz belirsizlik hakim olduğu için bu tarihin netlik kazanmadığını söyledi. Bu toplantının her yıl Haziran ayında yapıldığına dikkat çeken Arıkan; “Sağlık koşuları elverişli hale geldiği dönem toplantımız gerçekleşecek” dedi.

 

 “Aday olmayacağım”

Baf Ülkü Yurdu Başkanı Arıkan YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, önümüzdeki süreç içerisinde yapmayı planladıkları Olağan Genel Kurul’da aday olmayacağını açıkladı.

Erhan Arıkan, 2018 yılının Haziran ayında yapılan Genel Kurul’da Başkanlığa seçilmişti.

 

“Resmi bir adaylık başvurusu gelmedi”

Genel Kurul öncesi bazı adayların gündemde olduğunu kaydeden Erhan Arıkan, yönetime henüz bu konuyla ilgili resmi bir adaylık başvurusu gelmediğini açıkladı. Arıkan; “Başkanlık için Ahmet Ertay ve Süleyman Aldağ isimleri konuşuluyor. İkisi de hem Güzelyurt, hem de Baf Ülkü Yurdu’nun değerli insanları. Ancak, şu ana kadar bize herhangi resmi bir adaylık başvurusu gelmedi” değerlendirmesini yaptı.  

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.