Ares yeni yılı kutladı

Ares yeni yılı kutladı

Ülkemizin başarılı spor kulüplerinden Ares yılsonu balosu ile sevenleriyle buluştu.

A+A-

Yüzme, bisiklet, atletizm ve triatlon branşları faaliyet gösteren Ares Spor Kulübü’nün sporcuları, yöneticileri, sporcu velileri ve sevenleri önceki akşam Karafaki Restorantta düzenlenen yılsonu balosunda güzel bir gece geçirdi.

Yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşen balo kulüp başkanı Ahmet Özsoy’un açılış konuşması ile başladı. Özsoy konuşmasında 2014 yılında kurulan kulübün temellerinin aslında uzun yıllara dayandığını ve son 4 yıldan beridir Ares çatısı altında bir arada olduklarına deyinde.

Özsoy söyle konuştu:

“Ülkemizin en büyük ikinci yüzme takımına sahip olduklarını, triatlon branşında Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerini ve Ironman Dünya Şampiyonasında yarışan ilk ve tek sporcuları bünyesinde bulunduran kulübün Ares olduğunu gururla paylaşmak istiyorum.

Kulübün ana branşı olan yüzme dalındaki sporcuların ve antrenörlerin yaz kış demeden büyük çaba sarf ettiklerini ve böyle bir gecede onları onore etmek istedik. Öncelikle gece için kapılarını bize açan Karafaki Restorana, sponsorlarımız Güven Sigorta, Atakom Limited, Evimiz Alışveriş Mağazası ve desteğinden ötürü KOOP-SEN’e teşekkür ederim.”

Ares’in yıl sonu balosu sporcu idareci ve ailelerin oyunları eşliğinde tamamlanırken gecede sponsorların verdiği hediyeler de yapılan çekilişlerle sahiplendirildi.

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.