Arda Erkan’ın anısı yaşatılıyor

Arda Erkan’ın anısı yaşatılıyor

Arda Erkan anısına “Başka Ardalar Ölmesin” sloganı ile geleneksel olarak düzenlenen Kite Surf Etkinliği bayram boyunca devam etti

A+A-

Yedi yıl önce uyuşturucu tacirlerinin kurbanı olan Arda Erkan’ın anısına bu yıl 2 Temmuz’da başlayan ve 8’ncisi düzenlenen geleneksel Kite Surf Anı Etkinliği bayram sonuna kadar Yedidalga - Heaven Surf House’da devam etti.

songun-7.jpg

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde, Heaven Surf Club desteğinde “uyuşturucu sorununa dikkat çekerek toplumsal duyarlılığı artırmak, aileleri çocuklarını ve gençleri spora yönelterek enerjilerini doğru alanda kullanmalarına katkı sağlamak” amacıyla geleneksel olarak organize edilen etkinlik bu kez katılamayan sporcular, arkadaşları ve sevenleri için daha uzun süreli yapıldı.

songun-26.jpg

Arda için bir araya geldiler

“Başka Ardalar Ölmesin” sloganıyla 2 Temmuz’da başlayan ve bayram haftası boyunca da devam eden etkinlikte kite-sörfcüler Arda Erkan’ı anmak için bir araya geldi.

Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu başkanı Teyfide Tremeşeli ve üyeleri, HDR Club motorcuları da etkinliğin ilk günlerinde katılım gösterirken, katılamayanlar da destek belirtti.

   songun-33.jpg                                                                                                                                                                                                          

Sertifika ve madalya takdim edildi

Etkinlik sonunda tüm kite surf sporcularına ve katkı koyanlara Arda Erkan anısına ailesi tarafından sertifika ve madalyaları takdim edildi. Etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada “Arda beden olarak yanımızda olmayabilir ama enerjisiyle gençlerimize ve toplumumuza ışık tutmak için hep yanımızda olacaktır...” ifadeleri kullanıldı.

songun-38.jpg

songun-45-001.jpgsongun-56.jpg

 

Bu haber toplam 974 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.