Arayan soran yok

Arayan soran yok

Geçtiğimiz hafta futbolun devamı için yapılan görüşme sonrası KTFF ile hafta başında yeniden görüşmek için sözleşen Sağlık Bakanlığı, henüz federasyonla iletişime geçmedi

A+A-

Futbolun yeniden ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken, geçtiğimiz Perşembe futbolun devamı için yapılan görüşmede Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na hafta başında yeniden bir araya gelinmesi için bildirim yapan Sağlık Bakanlığı’nın henüz KTFF’ye geri dönüş yapmadığı öğrenildi. Yarının resmi tatil oluşu ile birlikte belirsizlik bir hafta daha sürmüş oldu, bir hafta daha sonuç alınamadan geçildi.

 

“Hafta başında görüşelim” denmişti

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz Perşembe Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Ali Pilli, Bakanlık Müsteşarı Ali Çaygür ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana ile futbolun yeniden başlaması konusunda bir görüşme gerçekleştirmişti. Toplantıda KTFF Olağan Mali Genel Kurulu’nda oybirliği ile alınan kararları içeren ve futbolun yeniden başlamasına yönelik yazılan yazı iletilmişti. Bakan Ali Pilli ve yetkililer söz konusu yazının içeriğini inceledikten ve gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra KTFF’ye cevap vereceğini ileterek, hafta başında yeniden bir araya gelinmesi konusunda bildirim yapmıştı.

 

Bu hafta daha boş geçildi

Yarının resmi tatil olması sonrası yarın da konu ile ilgili herhangi bir gelişmenin olma ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi. Görüşmenin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen Sağlık Bakanlığı’nın henüz somut bir adım atmaması, futbolun başlayıp başlamayacağı yönündeki belirsizliğin devamı olmuş oldu. Yeni hafta ile birlikte Sağlık Bakanlığı’nın KTFF ile temas kurup kurmayacağı merak konusu.

Bu haber toplam 4339 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.