Aradan sonra sezon tamamlanıyor

Aradan sonra sezon tamamlanıyor

Triatlon Federasyonu ikinci kez yasaklanan spor faaliyetleri sonrası ilk organizasyonunu 1 Kasım’da gerçekleştiriyor

A+A-

Koronavirüs salgını nedeniyle resmi lig ve organizasyonların bu yıl ikinci kez yasaklandığı ülkemizde antrenman yapmalarına izin verilen spor branşlardan olan triatlonda ikinci yasaklar sonrası ilk yarış 1 Kasım’da gerçekleşiyor.

Spor Dairesi tarafından faaliyetleri yürütülen Triatlon Federasyonu’nda 1 Kasım’da İskele’de gerçekleşecek yarış için Spor Dairesi’nde kulüplerle bir toplantı yapıldı.

Federasyon faaliyetlerini yürüten Spor Dairesi Amiri Sertaç Bozatlı, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu üyesi ve spor eğitmeni Turgut Karamanoğlu, federasyonda kayıtlı kulüplerle 1 Kasım’daki yarış organizesini konuştu. 

Aspava Spor Kulübü’nden Murat Çiftçi, Tüfekçi Spor Kulübü’nden Berkay Ramiz ve Ares Spor Kulübü’nden Ahmet Özsoy’un katılımı ile gerçekleşen toplantıda İskele’de 1 Kasım’da yapılacak toplantının organizesi, pandemi kurallarının uygulanması ve diğer yarış kuralları masaya yatırıldı.

Noyanlar sponsorluğunda gerçekleşecek İskele triatlonu sprint ve olimpik mesafelerde gerçekleşecek. Bireysel kayıtlar dışında takım kurularak da girilebilecek İskele triatlonu kayıtları 25 Ekim Pazar günü sona erecek. İnternet üzerinden devam eden kayıtların kapanmasından sonra yaş kategorileri oluşturulacak ve sezonun son yarışının hazırlıkları tamamlanacak.

Bu haber toplam 2437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.