Antrenörlerin son bölge toplantısı Girne’de yapıldı

Antrenörlerin son bölge toplantısı Girne’de yapıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) yönetim kurulu tarafından organize edilen bölge toplantılarının beşincisi Girne bölgesi teknik adam ve antrenörlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

A+A-

Çarşamba akşamı Eziç Premier’de yer alan toplantıya Dernek başkanı Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri, Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü, bölgedeki teknik adamlar ve antrenörler katıldı.

 

Topaloğlu atılan adımlar ve projeleri aktardı

KKTFAD başkanı Hasan Topaloğlu, Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü’ye vermiş olduğu destek ve yanlarında olmasından dolayı teşekkür ederken düzenlenen geceye koymuş olduğu katkılardan dolayı ayrıca teşekkür etti. Topaloğlu üyelere bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktarırken, göreve geldikleri günden itibaren projeleri hayata geçirme adına atmış oldukları adımlar ve hedefleriyle birlikte bundan sonraki süreçte yapmak istedikleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Girne Bölge sorumluları Afün Girgen, Eray Yavuk ve başkan vekili Hüseyin Dayı tarafından organize edilen beşinci bölgesel toplantıya katılan teknik adamlar ve antrenörler görüşlerin ve öngörülerin ortaya koyduğu çok verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda diğer bölgelerde yapılan toplantılarda gündeme getirilen konu başlıkları üzerinde teknik adamlar ve antrenörler görüşlerini yansıtırken, çözüm noktasında da derneğin sonuç alması yönünde çaba göstermeleri istendi. Özellikle antrenörlerin bir sezonda iki kulüpte çalışır kuralın gözden geçirilmesi, kulüplerin de bir sezonda çok fazla antrenörlerle çalışma şartlarına sınırlama getirilmesi, altyapılarda çalışan antrenörlerin 10 resmi maça çıkma zorunlu kriterin değiştirilmesi ve altyapılarda çalışan antrenörlerin yaptığı sözleşmelerin vize olarak sayılması yönünde görüşlerin toplantıda öne çıkan önemli konu başlıkları oldu.  

 

Güngördü’ye plaket verildi

Gecede Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü’ye katkı ve desteklerinden dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Antrenörleri Derneği başkanı Hasan Topaloğlu tarafından plaket verilerek teşekkür edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetim kurulu tarafından Girne’de beşincisi yapılan bölgesel toplantı sonrasında Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü tarafından verilen akşam yemeği Girne Eziç Premier Restorantda, Hasan Topaloğlu başkanlığındaki yönetim ve bölgesel toplantıya katılan antrenörlerle birlikte yenildi.

Bu haber toplam 567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.