Antrenörlerin bölgesel toplantıları devam ediyor

Antrenörlerin bölgesel toplantıları devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) tarafından organize edilen bölgesel toplantıların üçüncüsü, önceki akşam Mesarya bölgesi teknik adamlar ve antrenörlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

A+A-

Demirhan, Özgitler Restoran’da yapılan bölgesel toplantıya Dernek başkanı Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri, Değirmenlik Belediye başkanı Ali Karavezirler, Kulüpler Birliği başkanı Aytaç Karavezirler ve bölgedeki teknik adamlar ve antrenörler katıldı.

KKTFAD başkanı Hasan Topaloğlu başkan Ali Karavezirler’e desteklerinden ve yanlarında olmasından dolayı teşekkür ederken düzenlenen geceye verdiği katkı için de ayrıca teşekkür etti. Topaloğlu üyelere bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktarırken, bundan sonraki süreçte yapmak istedikleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.      

Toplantıya katılan teknik adamlar ve antrenörler görüşlerini ve öngörülerini sohbet toplantısı şeklinde ortaya koyarken, oldukça samimi bir ortamda çok verimli bir toplantı gerçekleşti.   

Değirmenlik Belediye başkanı Ali Karavezirler’e katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Topaloğlu, Mesarya bölgesi sorumlusu Umut Güden tarafından plaket verildi.

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.