Antrenörlere yönelik mazeret semineri düzenleniyor

Antrenörlere yönelik mazeret semineri düzenleniyor

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD), sezon öncesi düzenlenen zorunlu seminere katılamayarak çalışma izni alamayan antrenörler için mazeret semineri düzenliyor.

A+A-

Seminer 26 Ekim Çarşamba günü tüm lisans sahibi antrenörler için Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) toplantı salonunda düzenlenecek.

Haziran ayı (2022) seminere katılan antrenörlerin ücretsiz gelişim seminerini takip edebileceği, katılım gösteren antrenörlere Dernek faaliyetlerinde öncülük verileceği açıklandı.   

Seminere, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, KKTFAD başkanı Hasan Topaloğlu, Pro Lisans Teknik Direktör Mustafa Piro, Spor Bilimleri Uzmanı Aysel Uçkan, Yrd. Doç. Dr. Nazım Burgul, Spor Yazarı Necati Özsoy, Pro Lisans Teknik Direktör Bülent Aytaç konuşmacı olarak katılacak.

Sezon öncesinde seminere katılamayan antrenörlere yeni bir fırsat daha verilerek organize edilen seminere katılım gösterecek olan kişiler devam eden 2022-23 sezonu için çalışma izni alabilecek. Katılım göstermeyen kişiler ise hiçbir ligde çalışma izni alamayacak.

 

Mazeretsiz katılmayan çalışma izni alamayacak

Yapılan açıklamada “Yenileme seminerine mazeretsiz katılmayan teknik direktörler halen yürürlükte olan antrenör kursları yönetmeliğinin 9. Maddesi, yenileme seminerinin 2. Fıkrası uyarınca yenileme seminerine mazereti (yurtdışında olduğunu kanıtlayan belge veya tam teşekkülü hastaneden rapor) olmaksızın katılmayan kişilere yenileme semineri takip eden sezonda çalışma izini verilemez” maddesi hatırlatıldı.

Program yöneticiliğini Pro Lisans Teknik Direktör Mustafa Piro’nun yapacağı 2. Antrenör Gelişim Semineri programı da açıklandı. Tüm lisans sahibi antrenörler için düzenlenen seminerin programı şöyle:

 

Yer: Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (Merkez-Göçmenköy)

16:30: Kayıt Kabul

17:00-17:15: Açılış ve İstiklal Marşı

KKTFAD Başkanı Hasan Topaloğlu (Açılış Konuşması)

17:15-17:30: Konukların Konuşmaları
17:30-18:15: Futbolda teknolojinin kullanımı ve performansa etkileri

(Spor Bilimleri Uzmanı Aysel Uçkan)

18:15-18:45: Futbolda Yönetim ve Organizasyon (Yrd. Doç. Dr. Nazım Burgul)

18:45-19:00: Ara

19:00-19:30: Basın Antrenör İlişkileri (Spor Yazarı Necati Özsoy)

19:30-20:00: Futbolda Fonksiyonel Çalışmaları (Pro Lisans Teknik Direktör Bülent Aytaç)

20:00-20:15: Katılımcılara Plaket ve Sertifika Dağıtımı

Bu haber toplam 487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.