Antrenörlere mazeret semineri yapılıyor

Antrenörlere mazeret semineri yapılıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) 2026-2027 futbol sezonunda görev yapacak olan antrenörlerin çalışma izni alabilmelerine olanak sağlama adına mazeret semineri düzenliyor.

A+A-

Haziran ayında düzenlenen Tözün Tunalı Antrenör Gelişim Semineri’ne katılamayan, Teknik Direktör, A, B, C Lisans ve kaleci antrenörlerine yeni bir fırsat daha verilerek 1-2 Eylül 2026 tarihleri arasında iki günlük mazeret semineri yapılıyor. Mazaret seminerine katılacak olan antrenörlerin kayıt işlemleri tamamlanarak katılımcılar belirlendi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu işbirliğinde 1-2 Eylül’de yapılacak mazeret semineri Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yer alacak.

Seminerin ilk günü olan 1 Eylül 2026 Salı günü saat 08.30-09.15 arasında yapılacak kayıt işlemlerinin ardından 09.30-16.00 arasında oturumlar yapılacak.

2 Eylül 2026 Çarşamba günü sabah saat 09.00’da başlayacak ikinci günüde ise toplamda 12 dersin görülecek ve belge dağıtımı ile seminer tamamlanacak.

Seminere katılmayan antrenörler yeni sezon için çalışma izni alamayacak.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.