Antrenörlere mazeret semineri yapılıyor

Antrenörlere mazeret semineri yapılıyor

Hasan Topaloğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD), gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Yapılan açıklamada teknik adamlara mazeret seminerinin düzenleneceği duyuruldu.

Sezon öncesi çalışma izni alınabilmesi için yapılan gelişim seminerine katılamayan üyelere bir şans daha veren KTFAD, mazeret semineri yapılması konusunda karar aldı. Sezon öncesi seminere katılamayan antrenörler, 26 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenecek mazeret seminerine katılarak bu sezon için çalışma izni alabilecek. Teknik Direktör, A, B, C ve Kaleci antrenörü lisansa sahip antrenörler için düzenlenecek seminere katılmayan isimler sezonun geri kalanı için çalışma izni alamayacak. Dernek tarafından yapılan açıklamada seminer ücretinin 500 TL olduğu duyuruldu. Seminere katılmak isteyenlerin 21 Ekim Cuma akşamına kadar KTFAD yönetimine başvurarak kayıt yaptırmaları istendi.

Liglerde görev alan ve geride kalan 3 haftada çalışma izni bulunmamasına rağmen gözden kaçarak çalışma izni verilen antrenörlerin de tespit edilerek bu seminere katılımlarının zorunlu tutulacağı belirtilen açıklamada, katılım gerçekleştirmedikleri takdirde KTFF ile yapılan görüşme neticesinde bu yılki çalışma izinlerinin de iptal edileceği önemle duyuruldu.

                                                                                                                               

Bölge toplantıları başlıyor

KTFAD yönetimi ayrıca üyelere ulaşarak sorunlarını, isteklerini ve projelerini dinlemek için bölgesel toplantılara başlama kararı aldı. İlk toplantının İskele – Karpaz bölgesinde yapılacağı belirtilirken, toplantının 19 Ekim Çarşamba günü saat 18.30’da gerçekleştirileceği duyuruldu.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun yapılacak bölge toplantısı sonrası KTFAD yönetimi ve antrenörlerle birlikte bir akşam yemeği yeneceği belirtilirken, Sadıkoğlu’na destekleri için teşekkür edildi.

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.