Antrenörlerden Göktaş’a onay

Antrenörlerden Göktaş’a onay

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) olağan genel kurulu yapıldı.

A+A-

Seçimli genel kurulda tek aday olarak giren Dernek başkanı Süleyman Göktaş 10. kez üst üste başkan seçildi. Genel kurula Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Dış İlişkiler Sormlusu Sertaç Bozatlı ve Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) başkanı İsmail Dilber konuk olarak katıldı.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Sadık Ulupınar, sekreterlikleri ise Turgay Kara ile Hasan Kargılı yaparken nisap sağlandıktan sonra bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile kurul başladı.

Derneğin Faaliyet Raporunu Süleyman Göktaş, mali raporu da Hişam Tarazi üyelere okudu. Mali raporda derneğin 177 bin 988 Türk Lirası 10 kuruş artıda olduğu belirtildi. Her iki rapor da üyeler tarafından oy birliği ile onaylandı.

Başkanlık için tek aday olan Süleyman Göktaş üyelerin onayını alarak 10’uncu kez üst üste başkan seçilmiş oldu. 20 yıldır başkanlık yapan ve 2 yıl daha bu görevi sürdürecek olan Göktaş yeni geçmiş dönemde görev yaptıkları arkadaşlar ile birlikte yeni isimleri yönetime alarak yola devam edeceklerini belirtti.

 

Yeni yönetim

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Mustafa Borataş, Turgay Kara, Hişam Tarazi, Ahmet Zaifoğlu, Hüseyin Cantürk, Göksel Öcal, Ahmet Ogan,  Ahmet Dedekorkut, Aşkın Meşeli, İlhan Kuş, Mehmet Karşılı, Yüksel Tok, Mustafa Özçığ, Mahmut Yaman, Salahi Uçkan, Osman Yıldızev

Yedek Üye : Emre Perçinci, Çağan Çerkez

Denetleme Kurulu: Ahmet Kırşan, Güvenç Erseven, Mustafa Ağa

Yedek Üye: Vehbi Özerem, Mehmet Ali Özgürgün, Gökmen Davutoğlu    

Haysiyet Kurulu: Sadık Ulupınar, Salih Tarcan, İlker Ertemel

Yedek Üye : Hasan Kargılı, Sedat Devecioğlu, Cenk Berkalp

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.