Antrenörlerde eğitim zamanı

Antrenörlerde eğitim zamanı

Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Semineri başlıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin (KKTFAD) iş birliği çerçevesinde her sezon öncesi antrenörlerinin gelişimini sağlayacak unsurlardan biri olan antrenör gelişim semineri başlıyor.

Gazimağusa, Salamis Bay Resort Conti Hotel’de 3-4-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Seminerine Teknik direktör, A, B, C lisans ve kaleci antrenörleri katılıyor.  

KKTFAD Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Semineri’nin ilk gününe, 3 Haziran Pazartesi günü Kaleci, B ve C lisans sahibi antrenörler katılırken, 4 Haziran Salı günü seminere Teknik Direktörler ve A Lisans sahibi antrenörler katılarak tüm teknik adamlar birlikte seminere devam edecek. 4 Haziran Salı akşamı Kaleci, B ve C Lisans semineri, 5 Haziran Çarşamba ise Teknik Direktör ve A Lisans semineri tamamlanmış olacak.

 

Moderatörler

Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Seminerinde oturumlarda görev yapacak moderatörler de belirlendi. Genel moderatörlüğü teknik direktörler Ahmet Ogan ve Ahmet Dedekorkut’nun yapacağı seminerinde 3 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’de “futbolda antrenörün çalışma metotları” konusunda UEFA B lisans antrenör Mert Nobre konuşmacı olarak yer alacak. Oturumun moderatörlüğünü spor yazarı Yusuf Yıldızev’ yapacak. 4 Haziran Salı saat 14:30’da lig ve kupa şampiyon takımların Teknik Direktörleri olan Süper lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, Northernland Kıbrıs kupası şampiyonu Göçmenköy teknik direktörü Nazım Aktunç, Cihna Bazaar Gençlik Gücü antrenör Mine Dayı’nın konuşmacı olduğu oturumda dernek yönetim kurlu üyesi teknik direktör Ahmet Dedekorkut moderatör olarak görev yapacak. 16.30’da “futbolun dünü bugünü” konusunda UEFA Pro lisans teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın konuşmacı olduğu oturumda spor yazarı Ogün Genç Kaçmaz, 5 Haziran Çarşamba saat 14.30’da “futbolun çalışmaları ve planlamaları konusunda” UEFA B lisans antrenör Mert Nobre’nin konuşmacı olduğu oturumda ise spor yazarı Şükrü Burağan moderatör olarak görev yapacak.

 

Üst düzey spor adamları

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) yönetimi, son yıllarda en kapsamlı olarak gerçekleştireceği Mahmut Özçınar gelişim seminerine UEFA Pro Lisans Teknik Direktör Vitor Pereria, UEFA Pro Lisans Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, UEFA B Lisans Antrenör Mert Nobre, UEFA Tutor Teknik Direktör Eğitmeni Dr. Atila Yüce, Kaleci Antrenörü ve Eğitmen İlker Avcıbay, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Behlül, Hakem Hocası Deniz Ateş Bitnel’in yanı sıra ülkemizden çok değerli spor adamları seminere katılarak değer katacak.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.