Antrenörler Güzelyurt’ta buluştu

Antrenörler Güzelyurt’ta buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) bölge toplantılarının ikincisini önceki akşam Güzelyurt – Lefke bölgesi antrenörleri ile gerçekleştirdi.

A+A-

Güzelyurt Belediye Otelinde yapılan toplantıya Dernek başkanı Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri, Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar ve bölgedeki teknik adamlar ve antrenörler katıldı.

Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar, yeni göreve gelen başkan ve yönetime başarılar dilerken çalışmaları yakından takip ettiğini, dün olduğunu gibi bugün ve yarın da derneğin yanında olduğunu söyledi.

KKTFAD başkanı Hasan Topaloğlu başkan Özçınar'a desteklerinden ve yanlarında olmasından dolayı teşekkür ederken düzenlenen geceye verdiği katkı için de ayrıca teşekkür etti. Hep birlikte el birliği ile derneği daha ileriye, antrenörlerin saygınlığını daha üst seviyeye çıkaracaklarını belirten Topaloğlu üyelere bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve bundan sonraki süreci de açıkladı.

plaket-2.png

Konuşmaların ardından teknik adamlar ve antrenörler görüşlerin ve öngörülerin ortaya koyduğu, oldukça samimi bir ortamda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda öncelikli olarak antrenörlerin kulüplerde bir sezonda iki kez çalışabilir maddesi kulüplere de aynı kriterin konması konusunda öngörüde bulunulduğu, dernek faaliyetlerine düzenli katılıma özen gösteren, kurslara ve seminerler katılan antrenörlere yurtdışı organizasyonlarında öncülük verileceği, tüm ligler için geçerli olacak ödüllendirme sistemine başlanıldığı toplantıda öne çıkan önemli konu başlıkları oldu.  

Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar’a katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Topaloğlu, Güzelyurt -Lefke bölgesi sorumlusu Cengiz Bahşi tarafından plaket verildi.

Daha sonra Mahmut Özçınar tarafından verilen akşam yemeği Güzelyurt’da Barikat Ocakbaşı Restoran’da yenildi.

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.