Antrenörler Derneği’nden önemli kararlar

Antrenörler Derneği’nden önemli kararlar

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği 2019 yılının son Yönetim Kurulu toplantısında önemli kararalar aldı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği 2019 yılının son Yönetim Kurulu toplantısını dün akşam yaptı. Dernek lokalinde Süleyman Göktaş başkanlığında, Yönetim Kurulu üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda bazı önemli kararlar alındı. Toplantı sonrasında birlikte akşam yemeği yenildi. 

 

Teknik adamların Sınıflandırılması

Teknik adamların Eğitim sınıflandırılması ve çalışma esasları ile birlikte Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) tüzüğünde güncelleme çalışması konusunda karar alınarak çalışmaların yürütülmesi için komite kuruldu. Süleyman Göktaş başkanlığındaki komitede Salahi Uçkan, Turgay Kara ve Ahmet Ogan yer aldı.

 

Kayıplar Değerlendirildi

Kuzey Kıbrıs futbol liglerinde 2019-2020 sezonunda görev yapan teknik adamların ilk devrede yaşanan sıkıntılar, görevlerinden ayrılmaları ile yaşamış oldukları kayıplar ve çözüm bulma noktasında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapılarak rapor tutuldu ve ilgili yerlere girişim yapılması için karar alındı.  

 

Lokalin Düzenlenmesi

Dernek lokalini daha sağlıklı ve daha kullanışlı hale getirmek için mutfak bölümünün ve oturma gruplarının sponsor desteği ile yenilenmesi kararı alınarak, çalışmalar başlatıldı.  

 

Yeni yıl kutlaması

Antrenörler Derneği yönetimi her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu, yeni yıl kokteyl’i 27 Aralık Cuma akşamı saat 18.30’da dernek lokalinde düzenleyeceği açıklanırken, kokteyl’e Dernek üyeleri, Futbol Ailesinin tüm paydaşları, Devlet ve Hükümet yetkilileri de davet edildi. 

Bu haber toplam 1267 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.