Antrenörler Derneği mali genel kurulu yapıldı

Antrenörler Derneği mali genel kurulu yapıldı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği 26. yıllık olağan mali genel kurulu Pazartesi akşamı yapıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği 26. yıllık olağan mali genel kurulu Pazartesi akşamı yapıldı. Dernek lokalinde yapılan genel kurulda divan başkanlığının tüzük gereği dernek başkanı Süleyman Göktaş, sekreterlikleri ise Turgay Kara ile Hüseyin Cantürk yaptı. Genel kurulda faaliyet raporu dernek başkanı Süleyman Göktaş okudu.

 

Faaliyet raporu

Süleyman Göktaş, bir yıllık program süresi içerisinde dernek olarak yönetim kurulu üyeleri ile birilikte yoğun bir şekilde faaliyetlerini tamamladıklarını belirtti. Genelde eğitim planlarının ön planda olduğunu, futbolumuzun genel yapısı içerisinde yerlerinin ne olduğu, bu yapıya katkılarının nasıl olacağı üzerinde yoğunlaşıldığını belirten Göktaş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile ilişkilerin her zaman olduğu gibi sıcak bir ortamda devam ettiğini, sosyal yönden üyeleri bir araya getirmeye özen gösterdiklerini söyledi. Göktaş, Avrupa Antrenörler Birliği’nin (AEFCA) Antalya’da düzenlediği sempozyuma Turgay Kara başkanlığında bir heyetle katılımın gerçekleştiğini, altyapı antrenörlerine yönelik eğitim programı çerçevesinde Salahi Uçkan’ın sunum gerçekleştirdiğini, üyelere yönelik her yıl düzenlenen kokteyl, yaşanan ölümlü kazalara ve sel felaketinde yaşamlarını yitiren gençlerden dolayı ertelediklerini söyledi. Dernek başkanı Süleyman Göktaş, 2018-2019 futbol sezonda başarılı olan antrenörleri ödüllendirildiğini, teknik direktör, A, B, C lisans ve kaleci antrenör seminerleri gerçekleştirdiklerini, seminere katkı koyan müesseseler ziyaret edilerek teşekkür edildiğini sözlerine ekledi.   

 

Mali Rapor

Mali raporu genel sekreter Hişam Tarazi tarafından üyelerin bilgisine sunuldu. Derneğin gelirlerin 343.230.37 TL, giderlerin 131.773.11 TL, banka mevcudu da 211.773.11 TL olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandıktan sonra dilek ve temenniler bölümü sonrasında genel kurul tamamlandı.

Bu haber toplam 944 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.