“Antrenörler derneği başkanı çizmeyi aştı”

“Antrenörler derneği başkanı çizmeyi aştı”

Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş'ın dün yaptığı açıklamaları kınadığını açıkladı.

A+A-

Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş’ın yaptığı açıklamaya yanıt verdi. “Antrenörler Derneği başkanı çizmeyi aştı” başlığı ile yapılan açıklamada bazı antrenörlerin federasyon başkanı ve Kulüpler Birliği başkanını istifaya çağırmasının asla kabul edilebilir bir durum olmadığını belirterek Antrenörler Derneği Başkanının üyelerini ikaz etmek yerine çizmeyi aşarak Kulüpler Birliği Başkanı ve kulüp başkanlarını egolarını tatmin etmek için görevlerini yaptıkları konusunda açıklama yapmasını kınadı.

 

Arslan Bıçaklı’nın konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Ülkemizde son dönemlerde Pandemi nedeniyle Futbolun oynatılıp oynatılmaması konusunda tartışmalar devam ederken Antrenörler Derneği Başkanının dünkü Kulüp Başkanları ve Kulüpler Birliği Başkanı ile ilgili yaptığı Basın açıklaması ile çizmeyi aştı.

Bu ülkede kimsenin futbolu durdurma veya oynatmama gibi bir düşüncesi olmadı, Pandemi nedeniyle önce insan sağlığı düşünülerek sağlık ve bilim kurulu ve Bakanlar Kurulu kararları ile futbola ve diğer spor dallarına ara verilmiştir. Bütün sağlık kurallarına uyarak futbolu yeniden başlatmak için çaba sarfeden Federasyon ve kulüp başkanlarına bazı Antrenörler görev ve yetkilerini aşarak Federasyon Başkan ve Kulüp başkanlarını İSTİFA’ya çagırması Asla kabul edilebilir bir durum değildir.

Antrenörler Derneği Başkanı bu gibi üyelerini ikaz edeceğine çizmeyi aşarak Kulüpler Birliği Başkanı ve Kulüp Başkanlarına egolarını tatmin etmek için bu görevleri yaptıkları konusunda açıklama yapmasını şiddetle kınıyoruz.

Yıllardır ülke gençliğine sahip çıkarak spor yaptırmaktan başka bir derdi olmayan ve her zaman maddi ve manevi olarak destek yapan Kulüp Başkan ve yöneticilerine bu sektörde yıllardır gelir elde eden bazı Antrenör ve Dernek Başkanı çizmeyi aşarak bizlere bu tür çirkin suçlamalarda bulunamaz.

Herkesi kendi görevini yapmaya davet ederiz. Kimse görev ve yetkisini hiçbir zaman aşmasın.

Ülke Futbolunun her kademesinde görev yapan biri olarakda hiçbir zaman EGO’mu tatmin etmek için görev yapmadım. Her zaman tek düşüncem ülke gençlerine hizmet etmek olmuştur. İlgililer bunu iyi bilsin.”

Bu haber toplam 4015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.