Antrenörler bölgesel toplantılarda buluşuyor

Antrenörler bölgesel toplantılarda buluşuyor

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetim kurulunun geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğu bölgesel toplantılar yeniden başlıyor.

A+A-

Derneğin 2020 yılına yönelik faaliyet programı içinde yer alan bölgesel toplantıların ilki bu akşam Gazimağusa-İskele bölgesi teknik adamlar ve antrenörleri ile Yeniboğaziçi Belediyesi Halk Plajı Tesisleri’nde Saat 19.00’da başlayacak.

 

Söz antrenölerde

Dört ilçede gerçekleştirilecek olan bölgesel toplantılara Dernek Başkanı Süleyman Göktaş ve yönetim kurulu katılacak. Bugün gerçekleştirilecek ilk toplantıda Gazimağusa-İskele bölgesi teknik adamları ve antrenörlerinin sorunları, görüş, öneri ve istekleri, yaşamış oldukları sıkıntılar, ülke futbolunda ve kulüplerde yaşanan sıkıntıların çözüm noktasına neler yapılması gerektiği konularında görüşler ortaya konulacak. Toplantılarda söz antrenörlerde olurken, toplantı detayları da kayıt altına alınacak.

 

Her perşembe yapılacak

Bölgesel toplantılara Yeniboğaziçi’nde başlayacak Antrenörler Derneği, her Perşembe akşamı farklı bölgelerde toplantılara devam edecek. İkinci toplantı 6 Şubat Perşembe akşamı saat 19.00’da Güzelyurt Hotel’de, bölge antrenörleri ile devam edilecek. Girne bölgesi antrenörlerin katılımı ile 13 Şubat Perşembe akşamı saat 19.00’da yeri daha sonra belirlenecek toplantıların sonuncusu ise Lefkoşa bölgesi antrenörleri ile saat 19.00’da dernek lokalinde yapılarak toplantılar sona erecek.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.