Antrenörler AEFCA seminerine katılıyor

Antrenörler AEFCA seminerine katılıyor

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği üyelerinin yanı sıra geçtiğimiz yıl başarılı olan teknik adamlar 39. Avrupa Antrenörler Birliği Sempozyumu'na katılacak

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetim kurulu her yıl Avrupa’nın farklı ülkelerinde düzenlenen AEFCA (Avrupa Antrenörler Birliği) (Alliance Of European Futbool Coaching Association) seminerine yönetim kurulu ile birlikte başarılı olan teknik direktörler ve antrenörleri gönderiyor. 39. AEFCA seminerine ülkemizden katılacak olan KTFAD yönetiminden iki kişi ile 2017-2018 futbol sezonunda takımlarını şampiyon yapan teknik direktörler ve antrenörlerden oluşan 5 kişilik ekibimiz yarın sabah adadan ayrılıyor. 8-11 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan 39. AEFCA sempozyumuna KTFAD başkan vekili Turgay Kara başkanlığında, yönetim kurulu üyesi Osman Yıldızev ile birlikte geçtiğimiz sezon (2017-2018) liglerinde takımlarını şampiyon yapan teknik direktör Sedat Devecioğlu (Süper Lig), antrenör Emre Perçinci (1. Lig) katılacak. Çok önemli spor adamlarının yer alacağı seminerde önemli bilgiler katılımcılara aktarılacak.   

Teknik direktör Toygar Davulcu (Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası), sağlık nedenleri ile üç hafta takımdan uzak kaldığından dolayı takımla birlikte olma adına seminere katılamayacak.   

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.