Antrenör Gelişim Semineri tamamlandı

Antrenör Gelişim Semineri tamamlandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin (KKTFAD) iş birliği çerçevesinde düzenlenen ve bu yıl Mahmut Özçınar’ın adının verildiği Antrenör Gelişim Semineri, Çarşamba günü son gün oturumlarıyla tamamlandı.

A+A-

Seminer, Gazimağusa Salamis Bay Resort Conti Hotel’de teknik direktör, A, B, C lisans ve kaleci antrenörlerin katılımı ile 3-4-5 Haziran tarihleri arasında 3 gün olarak düzenlendi. Seminer sunumunu teknik direktörler Ahmet Ogan, Ahmet Dedekorkut yaptı.  

Üçüncü ve son günde Teknik Direktörler ve A lisans antrenörlerin yer aldığı seminerin ilk oturumunda Yrd. Doç. Dr. Mustafa Behlül, Avrupa’da ve Türkiye’de son uygulanan kuvvet analizleri konusu, ikinci oturumda TFF Kaleci Antrenörü Eğitmeni İlker Avcıbay, Kalecilerin fiziksel performans gelişimleri konusu, üçüncü oturumda UEFA Tutor Teknik Direktör Eğitmeni Atila Yüce, toplu, topsuz penetrasyon oyunları konusu, Sporcu Eksersiz Uz. Diyetisyen İsmail Dümenci, sporcu beslenmesi konusu ile ilk bölüm tamamlandı.

Öğleden sonraki oturumda ise Moderatörlüğünü Spor Yazarı Şükrü Burağan’ın yaptığı oturumda UEFA A lisans Antrenör Mert Nobre, futbol çalışmaları ve planlanması konusunda sunum yaparken son bölümde antrenörlerin sorularını da yanıtladı. Son oturumda ise KTSYD Asbaşkanı Ahmet Özyaşar, Antrenör Medya İlişkilerinde Etik Değerler konusu sonrasında seminer, plaket ve belge dağıtımı ile tamamlandı.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.