Antrenör Gelişim Semineri tamamlandı

Antrenör Gelişim Semineri tamamlandı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin (KTFAD), Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) işbirliğinde düzenlediği Antrenör Gelişim Semineri, ikinci gün oturumlarının ardından tamamlandı.

A+A-

Seminerin ilk gününde Teknik Direktör ve A Lisans sahibi teknik adamların eğitimlerini almalarının ardından ikinci günde B, C ve Kaleci Antrenörü lisansına sahip isimler iki farklı yerde yapılan eğitimlerle semineri tamamladı.

 

İki oturum düzenlendi

Seminerin ikinci gününde B ve C Lisans sahibi antrenörler Paradise Park’ta düzenlenen oturumda bir araya geldi. Çaykur Rizespor Akademi Sorumlusu Fedai Aksoy tarafından verilen eğitimde “Altyapı Çalışmalarında Teorik Bilgiler” konu başlığı irdelendi.

Kaleci Antrenörü lisanslı teknik adamlar ise KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda eğitimlerini aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Kaleci Antrenörü Bölüm Başkanı Rasim Kara, katılımcılara “Kaleci Antrenörünün Dikkat Etmesi Gereken Hususlar” konu başlığını aktardı.

9 ve 10 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen oturumlarla seminerler tamamlanırken, seminere katılan isimler yeni sezonda çalışma izni almaya da hak kazanmış oldu.

Bu haber toplam 721 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.