Antalya’da tecrübe kazandılar

Antalya’da tecrübe kazandılar

Lefke Futbol Akademisi, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Grassroots Turnuvası’nda tecrübe kazandı

A+A-

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Grassroots Turnuvası’na katılan Lefke Futbol Akademisi, aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti.

Türkiye’de alt yaş kategorilerinde yapılan en büyük ve en kapsamlı altyapı organizasyonlarından olan uluslararası turnuvada dört günlük mücadelelerin ardından şampiyonlar belli oldu.

27-30 Ocak tarihleri arasında organizasyonda ülkemizi temsil eden ekiplerden olan Lefke Futbol Akademisi U11 takımı oynadığı karşılaşmalardan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak deneyim kazanmış oldu.

Türkiye ve Avrupa’nın önemli kulüplerinden 112 altyaı takımından 1800 sporcunun mücadele ettiği turnuvada grup maçlarının ardından klasman maçları sonunda oynanan final maçları ile şampiyonlar belirlendi.

 

İrdem: “Hedefimiz genç yetenekleri Kıbrıs Türk futboluna kazandırmak”

Lefke Futbol Akademisi U11 takımı Hasan Olgu kafile başkanlığı yaptığı kafilede yönetici Hasan Poyrazoğlu, antrenör Kazım İrdem ve 12 sporcu yer aldı. Lefke futbol altyapı koordinatörü Kazım İrdem, kulüp olarak bu tür yurt dışı organizasyonlara katılımı sağladıklarını, hedeflerinin genç yetenekleri Kıbrıs Türk futboluna kazandırmak olduğunu belirtti. İrdem, Antalya’da Uluslararası “Grassroots” turnuvasına katılan sporcularının deneyim ve tecrübe kazandıklarını belirterek, önemli organizasyona katılımı sağlayan Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Rektörü Prof.Dr.Mehmet Ali Yükselen’e, Lefke Türk Spor Kulübü başkanı Salih Gökeren ve yönetime teşekkür etti.

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.