Antalya Fuarı'nda yer alıyorlar

Antalya Fuarı'nda yer alıyorlar

Türkiye Cumhuriyeti tarafından organize edilen Sağlık ve Spor Fuarı’na ülkemiz spor federasyonları da katılarak stand açtı.

A+A-

KKTC Turizm Bakanlığı tarafından oluşturulan standlarda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, Masa Tenisi Federasyonu, Okçuluk Federasyonu, Su Sporları Federasyonu, Hava Sporları Federasyonu, Üniversiteler Spor Federasyonu ve Bisiklet Federasyonu’nun yanı sıra Dağcılık Derneği, Tırmanış Derneği ve Mağara Meraklıları Derneği de stand açarak Kuzey Kıbrıs’a turist çekmeye çalışacak. Bugün başlayan fuar hafta sonu tamamlanacak.

 

Ataoğlu: “Ülkemiz spor turizmi için uygun”

Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, ülkemiz coğrafyasının spor turizmi için çok uygun olduğunu, bu nedenle fuara spor federasyonlarını da dahil ettiklerini belirterek, spor turizminin ülkemizde dört mevsim yapılabileceğini vurguladı.

 

Spor federasyonları ilk kez katıldı

Öte yandan fuara katılan 9 federasyon ve 3 spor derneği ilk kez fuara katılarak hem sportif açıdan, hem de turizm açısından ülkemizi pazarlama fırsatı yakaladı.

 

CONIFA Fuarda

Fuarda ayrıca 4-11 Haziran tarihleri arasında ülkemizde yapilacak olan CONIFA Euro 2017 North Cyprus da Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu standınta katılımcılara tanıtılıyor.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.