“Amacımız farkı artırarak devam etmek”

“Amacımız farkı artırarak devam etmek”

Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Ali Oraloğlu, ligin sekiz haftalık dönemini ve Cihangir maçını değerlendirdi

A+A-

AKSA Süper Lig’de geçtiğimiz haftaya averajla lider giren Mağusa Türk Gücü, 8. haftayı en yakın rakibi Miracle Değirmenlik ile arasında 2 puanlık farkla zirvede tamamladı. Son dört şampiyonluk sezonlarına bakıldığında en iyi sekiz haftalık periyodu yaşayan MTG, ligde bu hafta kendisi gibi yenilgi yaşamayan bir diğer takım olan Cihangir’i konuk edecek. Sarı yeşilli ekibin teknik direktörü Ali Oraloğlu, hem sekiz haftalık dönemi, hem de oynayacakları Cihangir maçını YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

 

Oraloğlu: Amaç farkı artırarak devam etmek

Ligin ilk sekiz haftasında yedi galibiyet ve bir beraberlik elde ettiklerini hatırlatan Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Takımın gidişatından memnunum. İki puan kaybettik ama bu doğal” açıklamasını yaptı. Sezon başı Süper Kupa karşılaşması da oynadıklarını söyleyen Oraloğlu, “O da ciddi bir müsabakaydı. Onu da kazanarak lige başladık. Tabi buralarda kalabilmek önemli olan. Rakiplerimizle puan farkı yakaladık. Amaç bu farkı daha da artırarak devam etmek” ifadelerini kullandı.

 

“Cihangir’e saygı duyuyoruz”

Ligin 9. haftasında kendileri gibi yenilgi yaşamayan ve dört puan farkla üçüncü sırada haftaya giren Cihangir ile oynayacakları müsabakayı da değerlendiren Ali Oraloğlu, çok zor bir maçları olduğunu söyledi. Oraloğlu, “Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi futbol oynayan, iyi mücadele eden bir rakip var karşımızda. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Eksik yok

Cihangir ile karşılaşacağı müsabaka öncesi Mağusa Türk Gücü’nde eksik oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı sebebiyle son haftalarda ilk 11’de yer almayan, son oynanan Lefke maçında da 30 dakikalık süre bulan Beninli golcü Mickael Pote de görev verilmesi halinde bu maçta forma giyebilecek.

Mağusa Türk Gücü ile Cihangir, ligin 9. haftasında Cumartesi günü saat 14.30’da Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşılaşacak.

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.