“Amacımız başarıyı sürdürmek”

“Amacımız başarıyı sürdürmek”

Süper Lig ekiplerinden Gönyeli ikinci devre hazırlıklarına devam ediyor. Takımın teknik sorumlusu Serkan Önet YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, ilk devrede yakaladıkları başarıyı ikinci devrede de sürdürmek istediklerini söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin teknik sorumlusu Serkan Önet YENİDÜZEN’e bilgiler verdi, ligin ikinci devresi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

4 Ocak itibariyle ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını belirten Önet, bugün Acapulco’da kampa gireceklerinin bilgisini verdi.

Ligin ikinci devresindeki hedeflerinden de bahseden Serkan Önet, “İlk devrede yaşadığımız çıkışı koruyarak başarımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

Önet: “Yoğun bir şekilde çalışıyoruz”

Gönyeli’nin teknik sorumlusu Serkan Önet, ikinci devre hazırlıklarına 4 Ocak tarihi itibariyle başladıklarını ve ikinci devreye yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Bugün Acapulco’da 15 Ocak Cumartesi gününe kadar kampa gireceklerini aktaran Önet, Cumartesi Çetinkaya ile yapacakları hazırlık maçının ardından kampı tamamlayacaklarını söyledi. Hazırlık maçlarına 22 Ocak’ta Yonpaş Dumlupınar ile devam edeceklerini belirten genç teknik adam, Dumlupınar maçının ardından bir maç daha yapabilmek için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

 

“Transfer çalışmaları da sürüyor”

Saha içinde olduğu gibi, saha dışında da çalışmaların sürdüğünü belirten Önet, şu ana kadar Hamis ve Şahin’in takımdan ayrıldığını, Şükrü Erdoğan, Osman Erdoğan, Sampson Agoha ve Kağan Görneçli’yi de transfer ettiklerini söyledi.

İkinci devre için takıma katılan söz konusu 4 oyuncu, dün federasyon binasına giderek imzayı da attı.

 

“Amacımız başarıyı sürdürmek”

Kırmızı beyazlı ekibin teknik sorumlusu Serkan Önet, ilk devrede yakaladıkları başarıyı ikinci devrede de sürdürmek istediklerini söyledi. Önet; “İkinci yarının ilk bölümüne güzel başladık, ortalarında düşüş yaşasak da, son haftalarda toparladık ve güzel bir devre geçirdik. Amacımız, ikinci devrede de ilk devrede yaşadığımız bu başarıyı devam ettirmek. Şu anda kupa prestijli durumda. Kupada da gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Puansal anlamda rahat pozisyona geldiğimiz haftalarda ilerleyen yılları da kazanmak adına genç oyunculara daha fazla şans vermeyi de düşünüyoruz. Takımın şu andaki havasından memnunum. Çalışmalarımız yoğun ama keyifli geçiyor. Şu an için her şey yolunda” ifadelerini kullandı.  

  

“Kahraman operasyon geçirdi”

Üniversiteler arası yapılan turnuvada sakatlanan Kahraman Dönmez hakkında da bilgi veren Serkan Önet, genç oyuncunun bugün operasyon geçirdiğini söyledi. Oyuncunun sol diz menüsküsünde yırtık olduğunu aktaran Önet, devrenin ilk 3-4 haftasında oyuncunun kendileriyle birlikte olamayacağını da sözlerine ekledi.

 

“Çim ekimi yapıldı, bekliyoruz”

Gönyeli Sahası’nın zemini hakkında da değerlendirmelerde bulunan Serkan Önet şöyle konuştu: “Aralık ayının son günlerinde çim ekimi yapıldı. Ekim işlemi gerçekleştikten sonra ülkemizde etkili olan yağışlar nedeniyle biraz sıkıntı yaşayabiliriz. Yetkililer, sahayla ilgileniyor. Bizler de zemini koruyabilmek adına çalışmalarımızı başka yerde yapmaya özen gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte zemin konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.   

Bu haber toplam 689 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.