Altıntaş’a destek sözü

Altıntaş’a destek sözü

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Red Bull BMX Sporcusu Bora Altıntaş’ı kabul ederek görüştü.

A+A-

Kabulde, yaptığı konuşmada Bora Altıntaş’ın başarılarından duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Altıntaş’a Cumhurbaşkanlığı olarak gerekli desteğin verileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada KKTC’yi temsilen dünyaya açılarak KKTC adının duyurulmasının önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Altıntaş’ın genç yaşına rağmen elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu dile getirdi.

Gençlik potansiyeli bakımından KKTC’nin çalışkan, başarılı birçok gence sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Her alanda geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir gençliğimiz var… Bu mutluluk verici…” dedi.

Başarılı insanlara sahip çıkılarak devletin imkanları çerçevesinde destek verilmesinin öneminin altını çizen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Red Bull BMX Sporcusu Bora Altıntaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

Altıntaş: En iyi olma hedefime daha yaklaştığımı düşünüyorum

BMX’in genç Redbull sporcusu Bora Altıntaş da kabulde yaptığı konuşmada, “Red Bull sporcusu olmak benim hayalimdi çünkü ancak en iyiler Red Bull sporcusu olabilir. Bu hayalime kavuşarak, en iyi olma hedefime daha yaklaştığımı düşünüyorum” diye konuştu. Dünya 6’ncılığı derecesi olduğunu kaydeden Altıntaş, mesleğinin hayatını değiştirdiğini ifade ederek başarılarının sürmesi için azimle çalışacağını dile getirdi. Altıntaş, gerçekleştirdiği çalışmalardan ve başarıya ulaşmak için yaşadığı deneyimleri aktararak Cumhurbaşkanı Tatar’a gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 2630 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.