Altay: Takımımdaki genç futbolculara güveniyorum

Altay: Takımımdaki genç futbolculara güveniyorum

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Turan Altay, bu akşam Mağusa Türk Gücü ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesinde SPORYENİ'ye açıklamalarda bulundu.

A+A-

Serkan SOYALAN

Süper Kupa finalinde Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Doğan Türk Birliği’nin deneyimli Teknik Direktörü Turan Altay, yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz da başladıklarını ve bu sezona Süper Kupa, lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu hedefiyle hazırlandıklarını söyledi.

Perşembe günü saat 14.00’te Süper Kupa finali için kampa girdiklerini söyleyen Altay, final karşılaşmasının oynanacağı Atatürk Stadı’nın çimlerine kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

Doğan Türk Birliği’nde Süper Kupa öncesinde eksik oyuncu bulunmazken, yabancı oyuncu Billy Michael’in de geçirdiği rahatsızlıktan sonra, yavaş yavaş toparlanmaya başladığı vurgulandı.

Doğan Türk Birliği camiasının bu kupaya çok ihtiyacı olduğunu da söyleyen Altay, önlerinde kupa finali sonrasında da zorlu bir periyod olduğunun altını çizdi.

Takımındaki genç oyunculara büyük güven duyduğunu da vurgulayan Altay, tüm sporseverlere bir mesaj gönderdi ve “Bu gençlerin teşvik edilmesi ve önlerinin açılması lazım. Bunun için de iyi bir zemin ve iyi bir atmosfer lazım. Bu iyi atmosferi de seyirciler yaratır. O yüzden sahalarımızı dolduralım ve sporcularımıza, gençlerimize destek olalım” dedi.

 

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.