Altay: “Elimizi taşın altına koyarak…”

Altay: “Elimizi taşın altına koyarak…”

Çetinkaya’da teknik adamlık görevine getirilen deneyimli isim Turan Altay, kendisi için özel bir yeri olan sarı kırmızılılarla anlaşma sağladıktan sonra SporYeni’ye açıklamalarda bulundu.

A+A-

Altay ‘ilk göz ağrısı’ olarak nitelendirdiği Çetinkaya’yı ilk etapta Süper Lig’e yeniden çıkarma, ardından da hak ettiği yere getirme hedefinde olduklarını söyledi.

“Beni bu piyasaya kazandıran camialardan biri, ilk göz ağrımız, ilk antrenörlüğe başladığımız yer, ilk şampiyonluğumu yaşadığım camia” olarak nitelendirdiği Çetinkaya’da birçok dost ve arkadaşı olduğunu söyleyen Altay, tarihi boyunca birçok büyük başarı elde etmiş sarı kırmızılıların şu anda tarihinde ilk defa alt ligde olduğunu hatırlattı. Altay, “Kıramayacağımız insanlarla görüştük. Yönetim ve Çetinkaya severler ile elimizi taşın altına koyarak bana göre hak etmediği yerden önce Süper Lig’e, sonra da hak ettiği yere camiayı getirme amacındayız” dedi. Altay anlaşma sağlarken kısa değil uzun süreli düşünceleri olduğunu, bu yönde plan ve programı yapmaya başladıklarını belirtirken çalışmalara da 1 Haziran 2021 Salı günü başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler