Alt sıraların kaybetme lüksü yok

Alt sıraların kaybetme lüksü yok

Lider Yenicami’nin puan farkı ile zirvede olduğu K-Pet Süper Lig’de özellikle alt sıralardan kurtulma mücadelesi haftalar geçtikçe kızışıyor.

A+A-

 

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de 22’nci hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Ligde bugün 6, yarın ise 2 karşılaşma oynanacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlar açısından her puanın büyük önem arz ettiği ligde, üst sıralarda lider Yenicami’nin puan farkını açması sonrası yeni hedefler belirlendi. Takımlar Yenicami’nin puan kaybetmesini beklemenin yanı sıra üst sıralarda yer alabilme mücadelesi verecek.

 

Birebir rakipler karşılaşıyor

Haftanın alt sıraları yakından ilgilendiren maçında birebir rakip konumunda bulunan Binatlı ile Değirmenlik yarın karşı karşıya gelecek. ‘Altı puanlık maç’ olarak nitelendirilen karşılaşmada galip gelecek olan taraf önemli bir üç puanı hanesine yazdıracak. Ligin son basamağından kurtulma mücadelesi veren Mormenekşe ise bugün evinde haftaya ikinci sırada giren Cihangir’i konuk edecek.

 

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi

Alt sıraların sıkıntısını halen yaşayan Mağusa Türk Gücü de kendisine oranla daha rahat bir konumda olan Türk Ocağı ile bugün karşılaşacak. MTG gibi henüz rahatlamayan bir diğer takım olan G.Gücü, ligin ikinci yarısının formda ekibi K.Kaymaklı ile bugün Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda karşılaşacak. Ligin bir diğer çıkışta takımı Baf Ülkü Yurdu ise ligde rahat bir pozisyonda olan diğer bir takım olan GAÜ Çetinkaya karşısında alt sıralardan iyice kurtulma adına mücadele verecek.

 

Lider Mağusa deplasmanına gidecek

Süper Lig’de en yakın rakibi ile arasında 13 puan fark bulunan lider Yenicami, 22’nci haftada yarın alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren diğer bir takım olan Dumlupınar’a konuk olacak. Ligin puan olarak alt  ve üst sıralarından uzak olan takımlardan Lefke ile Yalova da 16 Ağustos Stadı’nda karşı karşıya gelecekler. Üst sıraları kendilerine hedef olarak belirleyen takımlardan Doğan Türk Birliği ve Gençler Birliği de bugün Girne’de karşılaşacaklar.

puan.jpg

 

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.