“Alınan kararın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı”

“Alınan kararın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı”

Kulüpler Birliği’nde Başkan Vekili Aytaç Karavezirler, “Bugün futbolu durdurduk ama haklı bir pozisyona geldik. Vakalar artıyor, her taraf kısıtlı bir şekilde kapandı” dedi.

A+A-

Kulüpler Birliği’nde Başkan Vekili Aytaç Karavezirler, “Bugün futbolu durdurduk ama haklı bir pozisyona geldik. Vakalar artıyor, her taraf kısıtlı bir şekilde kapandı” dedi. Genç TV’de yayınlanan Vizyon Futbol programına konuşan Aytaç Karavezirler, Covid 19 ile ülke olarak yaklaşık 10 aydır mücadele verildiğini belirtirken, “Hayatımızı olumsuz etkilemiştir. Mart ayında futbolumuz durdu, gelişen süreçte 70-75 günden sonra da kalan 8 haftamızı en iyi şekilde kafalarda soru işareti bırakmayacak şekilde tamamladık. Bu sürece futbola katkı koyan paydaşlara çok teşekkür ederim” dedi.

 

Karavezirler: Haklı bir pozisyona geldik

“2020 – 2021 futbol sezonunun başlayıp başlamayacağının belirsiz olduğu dönemde bugün futbolu durdurduk ama haklı bir pozisyona geldik” diyen Karavezirler, “Vakalar artıyor, her taraf kısıtlı şekilde kapandı. İnşallah aşı en erken zamanda gelir ve özlediğimiz futbolumuza yeni yılda kavuşuruz” açıklamasını yaptı.

 

“Kararın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı”

“Burada federasyon ve kulüplerimizin aldığı kararın arkasındayım. Hep birlikte aldığımız bir karar var. Bu kararın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı” diyerek sözlerini sürdüren Karavezirler, “Dünyada futbol profesyoneldir ama bizde öyle imkanların olmadığı bir dönemde asgari zararla atlatarak, daha temiz, daha sağlıklı bir şekilde arzuladığımız futbolu 2021 yılında kavuşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“Ekonomik, altyapı ve tesisleri daha iyi duruma getirme adına iyi bir yıl olacak”

“Futbolumuz dururken kulüplerimize ekonomik, altyapılarını geliştirme anlamında, tesislerini daha iyi duruma getirme adına da iyi bir yıl olacağını düşünüyorum” diyen Karavezirler, “Durağan dönemde bunları geliştirirsek gelecek yıllarda ayaklarımız daha iyi yere basar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 3453 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.