Ali Özmen Safa adaylığını açıkladı

Ali Özmen Safa adaylığını açıkladı

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de 24 Ağustos Salı günü yapılacak başkanlık seçimi için iş insanı Ali Özmen Safa başkanlığa adaylığını açıkladı.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de 24 Ağustos Salı günü yapılacak başkanlık seçimi için iş insanı Ali Özmen Safa başkanlığa adaylığını açıkladı.

Siyah beyazlılarda başkan Ali Vehid, istifa kararı almış ve 24 Ağustos saat 18.00'de Olağanüstü Genel Kurul yapılacağını söylemişti. 

Başkanlığa adaylığını açıklayan Safa, yönetim kurulu listesini de açıkladı.

Liste şu şekilde:

Alihan Pehlivan
Ercan İbrahimoğlu
Ömer Metbulut
Şenol Karayel
Bolkan Bardak
Çağkan Kabataş
Ulus Nasıroğlu
Ali Kemal Piyale
Erkan Arıklı
Hassan Vahib
Derviş Sönmez
İsmail Eker


Ali Özmen Safa Kimdir?

Ali Özmen Safa 1947 yılında Mağusa’da doğdu. 1970 yılında Londra Üniversitesi’nde Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. İngiltere’de, gıda sektöründe taze ve donmuş gıda imalatı, restoran, cafe&bar zincirleri, inşaat ve konut sektörü gibi farklı sektörlerde yatırımlar yaptı. Safa’nın emlak sektöründeki faaliyetlerine ilaveten şu anda, beş yıldız standartlarında üç büyük otel projesinden bir tanesinin 1400 yatak kapasiteli ve Adanın en yüksek katlı otel projesi olma özelliği taşıyan turizm yatırımları devam etmektedir. 2006 yılında Türkiye Star gazetesi ve Kanal 24 ile medya sektörüne giriş yapan Safa, bugün Kuzey Kıbrıs medya sektöründe Ada Tv, Ada Fm ve Star Kıbrıs gazetesi ile Star Kıbrıs Medya Grubu’nunda sahibidir. Safa, inşaat, turizm ve medya yatırımlarına ilaveten farklı pek çok alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Safa evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 1756 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.