Ali Koç’un Kıbrıs programı yoğun

Ali Koç’un Kıbrıs programı yoğun

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KKTCFBİDER) 1. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan baloya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ülkemize geliyor.

A+A-

Dernek Genel Sekreteri Burçin Aliusta’nın açıkladığı programa göre 30 mart Çarşamba günü adamıza gelecek olan heyetin tüm gün sürecek olan nezaket ziyaretleri ve balo organizasyonu belli oldu. Burçin Aliusta, Sabah 10.00’da ülkemize gelecek olan Fenerbahçe yönetimi, ilk önce Cumhurbaşkanı Ersin Tatarı ziyaret edecek. Ardından Başbakan Faiz Sucuoğlu’nu ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret edecek olan heyetin daha sonra TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’nin heyete vereceği öğle yemeğine katılacak.

 

Koç taraftarlarla buluşacak

Heyet, öğle yemeğinin ardından Yakın Doğu Üniversite kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Kültür ve Kongre merkezinde dernek tarafından düzenlenen ‘Gelecek Fenerbahçe’ isimle panele katılacak. Saat 15.30’da başlayacak olan panelde KKTCFBİDER Dernek başkan vekili Ercan İbrahimoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneklerden sorumlu Ruşen Çetin ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nde kadın basketbol, voleybol ve atletizm branşlarının kurulmasında önemli rolü olan Dr. Ayten Salih Berkalp konuşma yapacak. Panele, ülkemizin dört bir tarafından gelecek olan taraftarlara, yurtdışından da birçok dernek başkanı ve yöneticisi de katılacak. Başkan Ali Koç ise panele katılan taraftarların sorularını cevaplayacağını belirten Aliusta, panelin çok kalabalık geçeceğini ve tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

 

Komsuoğlu: Baloya yoğun ilgi var

Birinci yaşını kutlayacak olan KKTCFBİDER, gündüz programlarının tamamlanmasının ardından gece Girne Merit Park Hotel balo salonunda yemekli eğlence organize edecek. Dernek başkanı Duygu Komsuoğlu, derneğin birinci yılı kutlama programı nedeniyle ülkemize gelecek olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ,yönetim kurulu üyeleri ve birçok dernek yetkilisine ev sahipliği yapacak olmalarının heyecanını taşıdıklarını söyledi. Başkan Komsuoğlu, programın ocak ayında belli olmasının ardından, dernek yönetiminin çok ciddi bir çalışma içerisinde 30 Mart programını hazırlanmaya başladıklarını söyledi. İlk kez bir Fenerbahçe başkanının bu şekildeki bir organizasyonda ülkemize geleceğini söyleyen Komsuoğlu, tüm gün sürecek olan programın hazırlıklarını en ince detayına kadar planlanıp tamamlandığını söyledi. Organizasyonun açıklanmasının ardından ülkemizde bulunan taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyleyen Komsuoğlu, o gün tüm programlanan yerlerin adeta sarı lacivert renklerle donatılacağını belirtti. Komsuoğlu, tüm gün sürecek olan programın ardından gece yapılacak olan balonun bilet satışlarının duyurulmasından kısa süre sonra balo için belirlenen sayıya ulaşıldığını ve çok kısıtlı sayıda biletin kaldığını söyledi. Merit Park Hotel balo salonunda saat 19.30’da başlayacak olan gece 500 kişinin katılacağını ve Türkiye’de son zamanlarda parlayan sanatçısı Ece Seçkin’in sahne alacağını belirten Komsuoğlu, gerek panele gerekse baloya katılmayı düşünen sarı lacivetli taraftarlara en kısa sürede derneğe kayıtlarını yaptırmalarını rica etti.

 

 

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.