Alevkayası'nda Tırmanma heyecanı yaşandı

Alevkayası'nda Tırmanma heyecanı yaşandı

2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası ikinci yarışı 28 Mayıs Pazar günü Karaağaç-Alevkayası yolunda hazırlanan özel etapta gerçekleştirildi.

A+A-

2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası ikinci yarışı 28 Mayıs Pazar günü Karaağaç-Alevkayası yolunda hazırlanan özel etapta gerçekleştirildi. Saat 10.00 da start alan yarış 13.00 da ödül töreni ile son buldu. Uzun zaman sonra yenilenen Alevkayası yolunda yapılan yarışta 22 ekip yarışırken izleyenlerin ilgisi oldukça fazlaydı.

Avenue Dereboyu, Eurol, Near East Bank, Limon,Gopro, Genpower, Aveon Sigorta, Polaris ve Rinata Parts katkıları ile gerçekleşen 2. Tırmanma Yarışında oldukça çekişme yaşandı ve günün en hızlısı “Talex” aracı ile Loucas Christoforou oldu.İkinci Deniz Denner-Ömer Topçu olurken üçüncü ise Methoidis-Grygoris Arygorou ikilisi oldular. 

 Şampiyon Melekler Ralli Kupası'na da puan veren 2. Tırmanma Yarışında S2 Klasmanın da günün en hızlısı Doğa Koyuncu - Şenay Karafelikli, ikinci Halil Mulla-Mehmet Çağla ve Üçüncü ise Sadık Bilgimer - Ümit Koçak oldular.

E4 Kategörisinde ise İlk kez yarışara katılan Bektaş Talay birinci, Onur Gani - Ümit Say ikinci ve Ahmet Öksüzoğluları-Hüseyin Güne üçüncü oldular.

E3 Kategörisinde Kemal Topçuoğlu birinci,Behiç Topcu - Ahmet Demiray ikinci ve Hasan Karlıtaş - Vedat Coşar üçüncü olarak günü tamamladılar.

E1 Kategorisinde Loucas Christoforou birinci olurken ikinci ise Loucas'ın babası Andreas Christoforou oldu.

E2 Kategörisinde Deniz Denner - Ömer Topçu birinci, Methoidis  - Grygoris Arygorou ikilisi ikinci ve Salih Çelikkaya - İbrahim Çelikkaya üçüncü oldular.

 Gençler kategorisinde ise günü birincileri Özgür Çetin - Ertuğ Araz olurken ikinci Orhan Keleş oldu. Kadınlarda ise Pilot Birincisi Huri Bağrıaçık Co Pilotlarda ise birinci Şenay Karafelikli,ikinci Hande Küfi ve üçüncü ise Derin Serhat oldular.

 Yarışın kahramanı özel ödülü için ise Emre Erosal - Emre Türkelman ekibi seçildi.

 Dereceye girenlere ödülleri Kurum Yetkilileri Tarafından Alevkayası Piknik alanında teslim edilmesi ile organizasyon son buldu.

Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.