Alanya’da bisiklet kampına katıldılar

Alanya’da bisiklet kampına katıldılar

KKTC Bisiklet Sevenler Derneği, BADES’in davetiyle Alanya’da 3 günlük bisiklet kampına katıldı.

A+A-

KKTC Bisiklet Sevenler Derneği (BSD) 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla BADES’in (Batı Akdeniz Demirat Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü) davetlisi olarak Alanya’da 3 günlük bisiklet kampına katıldı. Dernek üyeleri üç gün boyunca Alanya ve çevresinde doğal güzellikler arasında yaklaşık 300 kilometre pedal çevirerek turu tamamladı. Kafile başkanlığını Tülin Berova’nın yaptığı bisiklet turunda BSD Başkanı Hüseyin Akcan, Asbaşkan Kandemir Berova, Spor Sorumlusu Ecvet Orhon, Sosyal İşler ve Turizm Sorumlusu Erkan Kilim, Dış İlişkiler Sorumlusu Şerife Akcan ile Samiye Beyoğlu Kilim, Halil Ağa, Murat Gökdeniz ve eski milli sporculardan Salih Yalızat yer aldı.

Özellikle Sapadere Kanyonu’na hayran kalan ekip, bir sonraki tur için şimdiden hazırlıklarına başladı. Katılımın ve ilginin giderek artması bekleniyor.

 

Akcan: “Bisiklet kampları artacak”

BSD Başkanı Hüseyin Akcan, Alanya bisiklet kampının kendileri ve bisiklet sevenler için oldukça faydalı bir tur olduğunu dile getirirken, bu gibi etkinliklerde yurtdışındaki kulüp veya kuruluşlarla ikili ilişkilerin önemine dikkat çekti. Yaz sezonu boyunca öncelikle ülkemizin doğal güzellikleri bulunan bölgelerinde bisiklet kamplarının artacağı müjdesini veren Akcan, katılmak isteyen bisiklet sevenlerinde kendilerine facebook/bisiklet sevenler derneği aracılığıyla çok kolay ulaşabileceklerini sözlerine ekledi. Akcan kendilerini iyi bir şekilde ağırlayan Cartier Tur sahibi Mustafa Kemal Canfedai’ye teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.