Alagöz’ün beklentisi üç devreli lig ve daha fazla maç

Alagöz’ün beklentisi üç devreli lig ve daha fazla maç

Uzun bir aradan sonra hayata geçirilen ve Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Açılış Kupası’nda mücadele eden Çetinkaya’da antrenör Kadri Alagöz, faydalı bir organizasyon geçirdiklerini belirtti.

A+A-

Alagöz, Süper Lig’in üç devreli olarak oynanmasının faydalı olacağını, beklentilerinin maç sayısının artırılması ve oyuncuların daha çok maç yapmaları olduğunu kaydetti.

Federasyonun sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Alagöz, “Çetinkaya Türk Spor Kulübü Basketbol takımı olarak faydalı ve yararlı güzel bir Açılış kupası organizasyonunda iyi bir Açılış Kupası geçirdiğimize inanıyorum” dedi.

 

Alagöz: Ligin 3 devreli oynatılmasının faydalı olacağını düşünüyorum

Süper Lig’deki beklentilerinin başında maç sayısının artırılması ve oyuncuların daha çok maç yapmaları olduğunu ifade eden Alagöz, “Takım sayısının az olması nedeni ile gerekirse ligin 3 devreli olarak oynatılmasının faydalı olacağına inanıyorum. Yönetim, oyuncu, hakem tüm kesimlerin de yine katkı koyarak güzel bir Süper Lig geçireceğimize ve bu konuda gerekenin yapılacağına inanıyor tüm takımlarımıza, hocalarımıza, oyuncu arkadaşlarımıza, hakem arkadaşlarımıza, basketbol yönetimine, basketbol ailesine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.