AKSA liglerindeki ara transfer tarihlerine düzenleme

AKSA liglerindeki ara transfer tarihlerine düzenleme

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) AKSA Süper Lig, AKSA 1.Lig ve AKSA A2 Ligleri'nde gerçekleşecek ara transfer tarihlerinin revize edildiğini duyurdu.

A+A-

Daha önce 2-12 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşeceği duyurulan transfer dönemleri yeniden düzenlendi. Buna göre AKSA Ligleri'nde yerli futbolcu geçici ve/veya bonservisli transfer 2-15 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşirken, yabancı futbolcu geçici ve/veya bonservisli transfer 2-19 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşebilecek.

KTFF'den yapılan açıklamada ayrıca 23.08.2023 tarihinde alınan yönetim kurulu kararının da 2 Ocak 2024'ten itibaren uygulamaya konulacağı hatırlatıldı. KTFF 23.08.2023 tarihinde aşağıdaki kararı almış ve kararın söz konusu tarih itibariyle uygulanacağını belirtmişti.

 

Alınan karar şu şekilde;

"2024 yılının Ocak ayı itibarıyla geçerli olacak olan 2023-2024 sezonu 2. Transfer Dönemi BONSERVİS ve GEÇİCİ BONSERVİS belgelerinin, KTFF’nin belirlediği maktu formlara göre kabul edilmesine ve form örneklerinin KTFF’nin resmi web sitesinde yayınlanmasına karar verilmiştir."

 

BONSERVİS, GEÇİCİ BONSERVİS ve GERİ DÖNÜŞ belgelerine KTFF sitesinde yer alan FORMLAR VE SÖZLEŞMELER bölümünden ulaşılabileceği ayrıca belirtildi.

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.