Akova’da Şerifoğlu bıraktı

Akova’da Şerifoğlu bıraktı

Akova Vuda’da Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu görevinden ayrılma kararı aldı, ayrılığı sosyal medyada açıkladı.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova Vuda’da teknik direktör Eralp Şerifoğlu görevinden ayrılma kararı aldı. Akova’da yaşanan sıkıntılardan dolayı başkan Cengiz Ozaner ve yönetici Aziz Azizoğlu görevinden ayrılma kararı alırken, bu isimlere teknik direktör Eralp Şerifoğlu da eklendi. Şerifoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tarihinin en başarılı sezonunun ardından beklenmedik şanssız sıkıntıların yaşanması ve sorunların bugüne kadar aşılmaması sonucunda çok üzülerek görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Şerifoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği futbol takımına iki sezondur ben ve antrenör arkadaşlarım sevgi ve istekle hizmet etmeye çalıştık.

Kulübümüzde yeni sezonda da, her şartta görevime devam etme kararım ve isteğim vardı.

Tarihinin en başarılı sezonun ardından beklenmedik şansız sıkıntıların yaşanması ve sorunların bugüne kadar aşılamaması sonucunda, çok üzülerek görevimden ayrılma kararı aldım.

Verilen emeklerin, kulüpçülüğün, forma sevgisinin anlamını bilen birisi olarak; Başta başarının mimarı futbolcu kardeşlerime, birlikte çalıştığımız Başkanlarım, tüm yöneticilerime, Takımımızı her zaman destekleyen Akovanın taraftarlarına, yemeklerimizi hazırlayan eşlere, annelerimize bizlere verdiğiniz destek sevgi ve güven için kalpten teşekkür ederim. İyi ki sizleri tanımışım. Hakkımız varsa helal olsun. Unutmayın: Başka Akova Vuda yok... Sevgiyle kalın...”

Eralp Şerifoğlu 2017 – 2018 sezonunun ikinci devresinde Akova Vuda’nın başına geçmişti. Şerifoğlu yönetimindeki Akova, 2018 – 2019 sezonunu 52 puanla beşinci tamamlayarak Play-off’lara kalma başarısı göstermiş ancak Süper Lig’e yükselen son takım olamamıştı.

Bu haber toplam 1005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.