Akova’da genel kurul yapılıyor

Akova’da genel kurul yapılıyor

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova’da genel kurul 12 Temmuz Çarşamba günü kulüp lokalinde gerçekleştirilecek.

A+A-

Genel kurul 20.30’da başlayacak. Faliyet ve mali raporların üyeler tarafından onaylanmasının isteneceği genel kurulda kulüp başkanlık seçimi de yapılacak. Akova’da son üç yıldır başkanlık görevini yürüten Sermen Vudalı, adaylık başvurusunda bulunarak genel kurula tek aday olarak girecek. Yenilenen tüzük gereği başkanlık süresinin 2 yıl olacağı Akova’da Vudalı üyelerin onayını isteyecek.

 

Stat için ihale 26 Temmuz’da tamamlanıyor

Yeni sezon öncesinde ihaleye çıkılan Eray Vudalı Stadı’nın sentetik çim zemine dönüştürülmesi için çıkılan ihale 26 Temmuz’da tamamlanacak. Çevre düzenlemesi tamamlanan sahanın zemin serme çalışmaları ile ışıklandırma sistemlerinin ekim ayında tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.

 

Vudalı: “1. Lig’de yer almaya devam edeceğiz”

Akova Spor Kulübü başkan Sermen Vudalı, dördüncü dönem için aday olduğunu açıklarken, geride bırakılan sezonda zorlu süreçlerden geçerek takımın ilk kez 1. Lig’de mücadele verdiğini, ligde yer almaya devam edeceğini söyledi. Vudalı, sahalarının sentetik çime dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğünü, yeni sezonda kurulduğu günden bu yana ilk kez sentetik zeminli güzel bir tesise sahip olmanın heyecanın var olduğuna vurgu yaptı.

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.