“Akova-Vuda şamar oğlanı değildir”

“Akova-Vuda şamar oğlanı değildir”

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova Vuda Başkanı Cengiz Ozaner yaptığı yazılı açıklama, Süper Lig hedefi koyduktan sonra yaşadıkları puan kayıplarının manidar olduğunu, emek ve alın terlerinin çalınmasının ağırlarına gittiğini belirtti.

A+A-

“Akova-Vuda şamar oğlanı değildir” başlığı ile yapılan açıklama şu şekilde:

 

Ozaner: “Üç penaltımız verilmedi”

“Dün oynanan Akova-Vuda – Dumlupınar denk kuvvetlerin mücadelesinde ve centilmence geçmiş olmasına rağmen orta hakem Osman Özpaşa maça gölge düşürmüştü. Kimlere hizmet ettiği merak konusudur.

Takımlar büyük maddiyat ve emek harcayarak bu ligde müsabakalara çıkmaktadır. Dolayısıyla alın terinin çalınmasını da hazmedemeyecek kadar onurlu insanlarız. Maç içerisindeki ince dokunuşlar ve verilmeyen üç penaltı pozisyonu ile maça damgasını vurmuştur.”

 

“Emeğimizin çalınması ağrımıza gidiyor”

“Ömrünü futbola adayan her futbolcu hem başkanlık yapmış olarak 7 yıl sonra tekrar geldiğim bu dönemde de hala hakem dokunuşlarının devam ettiğini görmekten utanç duyuyorum.

Süper Lig hedefi koyduktan sonra yaşadığımız puan kayıpları manidardır.

Mesarya’nın küçük bu köyünü Süper Lig’de istemiyorlarsa söylesinler bilelim. Emek ve alın terimizin çalınması ağrımıza gidiyor.”

 

“Farkındalık için bu hafta yedeklerle maça çıkacağız”

“Lefkoşa bizi istemiyorsa biz de Mesarya’da otururuz. Bir farkındalık olarak bu haftaki maçımıza yedek ağırlıklı ve gençler ile çıkacağız. Tüm spor kulüplerimize başarılar dileriz.”

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.