Akova transferlerine devam ediyor

Akova transferlerine devam ediyor

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova takıma takviyeler yapmaya devam ediyor. Sermen Vudalı başkanlığında yönetim tarafından sürdürülen transfer çalışmalarında sonuç alınmaya devam ediliyor.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova takıma takviyeler yapmaya devam ediyor. Sermen Vudalı başkanlığında yönetim tarafından sürdürülen transfer çalışmalarında sonuç alınmaya devam ediliyor. Teknik direktör Ahmet Ogan’ı raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında sona yaklaşan Akova forvet hattını güçlendirmeye devam ediyor. Akova teknik direktör Ahmet Ogan’ın ısrarla istediği isimlerin başında gelen golcü futbolcu İrfan Boşnak ile anlaşmaya varılarak transfer edildi. Geçtiğimiz sezon Akova takımında kiralık olarak futbol oynayan ve başarılı bir performans ortaya koyarak ligde atmış olduğu 16 golle Birinci Lig Kırmızı Grup’un gol kralı olan İrfan Boşnak’ı transfer ederek yeniden kadrosuna kattı.

Akova transfer ettiği genç isimler Ogün Dursun, Salih Kaplan, Mehmet Koyuncu, Ceyhun Özalkın, Yılmaz Ormancı’dan sonra İrfan Boşnak’ı da transfer ederek takım kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yapılan transferleri ile kadroyu genişleten Akova’da teknik direktörü Ahmet Ogan, lig öncesinde takıma katmayı düşündükleri futbolcuların transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, başkan Sermen Vudalı, yönetim ve transfer komitesine teşekkür etti. Hazırlık maçlarında kadro yapısı içerisinde bazı mevkilerde sıkıntıların olduğunu tespit ettiklerini belirten Ahmet Ogan, iki üç futbolcu ile görmelerin sürdüğünü kısa sürede sonuç alarak transferi noktalayacaklarına vurgu yaptı.

Bu haber toplam 2060 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.