Akova kadrosunu güçlendirdi

Akova kadrosunu güçlendirdi

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova, transfer döneminde yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendirdi.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova, transfer döneminde yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Akova’da transfer yapılan beş takviye ile tamamlandı.

Akova transferde bugüne kadar Ogün Dursun, Salih Kaplan, İrfan Boşnak, Ceyhun Özalkın, Mehmet Koyuncu ve Yılmaz Ormancı’yı transfer etti. Akova’da son olarak Akıncılar-Vadili’den Hacı Durdu Özer, Gençlik Gücü’nden Aşkın Kavaklı, Mağusa Türk Gücü’nden kaleci Erol Kahraman, Olgun Tekbıyık ve Oğuz Kaan Yaradanakul’u transfer ederek geniş ve alternatifli bir kadro kurmuş oldu.

 

Ogan transferlerden memnun

Akova teknik direktörü Ahmet Ogan, geniş ve derinliği olan bir kadro kurduklarını, son transferlerle eksiklerin giderildiğini belirtti. Ogan, Akova’nın yeni oluşuma giderken doğru hamleler yaptığına vurgu yaparak, koymuş oldukları ilk beş içerisinde yer bulma hedeflerine ulaştırabilecek iyi bir ekip oluştuğu inancında olduğunu söyledi. Akova, K-Pet Birinci Lig’de ilk maçını 23 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Esentepe ile oynayacak. Takım ise sezon öncesi sağlık kontrollerini yarın Kolan Hastanesi’nde gerçekleştirecek.

 

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.