Akılları fikirleri Süper Lig

Akılları fikirleri Süper Lig

Birinci Lig Play-off üçüncü maçında karşılaşacak olan Hamitköy ve Ozanköy Süper Lig’e terfi için son 90 dakikaya çıkacak.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig’den Süper Lig’e yükselecek son takım yarın Hamitköy ile Ozanköy arasında oynanacak olan Play-off üçüncü maçı ile belli olacak. Üner Berkalp Stadı’nda 19.30’da başlayacak olan karşılaşma öncesi Hamitköy teknik sorumlusu Ahmet Sakallı “Buraya kadar getirdik, sonunun güzel olacağına takım olarak inancımız tamdır” dedi. Ozanköy teknik sorumlusu Rıza Erseven ise karşılaşmayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

Sakallı: “Takımıma güveniyorum”

Hamitköy Antrenörü Ahmet Sakallı, “Karşımızda güçlü ve tecrübeli bir ekip olduğunun bilincindeyiz. Bizim Süper Lig’e çıkmak için mutlak kazanmamız gerekecektir” dedi. Sakallı, “Genç ve dinamik takımıma güveniyorum. Buraya kadar getirdik, sonunun güzel olacağına takım olarak inancımız tamdır” açıklamalarını yaptı.

Hamitköy’e gönül verenlerin tribünde yanlarında olacağına inandığını ifade eden Sakallı, sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını, tam kadro hazırlandıklarını ve maç saatinin gelmesi için sabırsızlandıklarını söyleyerek centilmence bir maç geçmesini diledi.

 

Erseven: “İpi göğüslemek istiyoruz”

Ozanköy Teknik Direktörü Rıza Erseven artık sonuna geldiklerini belirterek kazanarak ipi göğüslemek istediklerini söyledi. Camia olarak sezon başı konulan hedefe ulaşmak için konsantre olduklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Erseven, takımda sakat oyuncularının olduğunu ve durumlarının maç saati belli olacağını belirtti. Erseven, Ozanköy taraftarlarının tribünleri doldurarak kendilerini destek vermesi için de çağrıda bulundu.

Bu haber toplam 1127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.