Akdoğanlı gençlerden destek çağrısı

Akdoğanlı gençlerden destek çağrısı

Akdoğan’da yaşayan bir grup genç futbolcu, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla antrenmanlarını yapabilmeleri için sahaları Akdoğan Özgürlük Stadı’nın düzeltilmesi çağrısında bulundu.

A+A-

Gençler yaptıkları paylaşımla köylerinin takımı olan Akıncılar Gençlik ve Spor Kulübü açılmayan genç takımı olarak kendileri maçlar alarak bir şeyler başarmaya çalıştıkları duyuruldu. Paylaşımda destek istenirken, antrenman yapılabilmesi için sahalarının biraz düzeltilmesi istendi.

Akdoğanlı gençlerin paylaşımı şu şekilde:

“Biz Akdoğan gençleri olarak köyümüzdeki en büyük eksiklik olan futbol kulübümüz A.G.K açılmadığı genç takım olarak kendi başımıza maçlar alarak bir şeyler başarmaya çalıştık. Sizden ricamız bize birazcık destek olmanız. Antrenman yapabilmemiz için sahamızın da biraz düzeltilmesi ricamız olur ve bu gönderiyi her yere yayarsanız çok seviniriz!”

 

Kullanım 2019 yılında belediyeden alınmıştı

2019 yılında Akdoğan Belediyesi, kendi bakım ve kullanımına ait olan Özgürlük Stadı’nın bakımı için imzalanan protokolün Başbakanlık tarafından tek taraflı feshi sonrasında bu hakkını yitirmişti. Stat önünde bölge insanı tarafından protesto yapılsa da stada yatırım yapılacağı belirtilerek bu kararın alındığı duyurulmuştu. Yaklaşık iki yıllık süre içerisinde ise stada herhangi bir yatırım yapılmadı.

Konu ile ilgili paylaşımda bulunan Akdoğan Belediye Başkanı İbrahim Latif ise şu ifadeleri kullandı:

“Akdoğan Belediyesi’nin elinden bakımsızlığını mazeret gösterip alınan ve elimizden alınarak yerine tartan pist ve sentetik saha yapılacak yalanlarını söyleyenler... Bu gençlerin bugün bu durumda olmalarının tek nedeni aslında sizsiniz... Çünkü sizin kendinizden başka düşündüğünüz olmadı ve olmayacak da...”

 

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.