
Akdoğan Özgürlük Stadı, sentetik çim zemine kavuşturuldu
Kıbrıs Türk Sporu açısından büyük öneme sahip Akdoğan Özgürlük Stadı’nda yürütülen yenileme çalışmaları tamamlanıyor.
Başbakanlık, Spor Dairesi girişimleriyle stadın sentetik çim zemine kavuşturulması çalışmaları başlamış ve bölge yeniden canlandırılmak için proje hazırlanmıştı.
Sentetik çim serimi başarıyla tamamlanan statta, çevre düzenleme çalışmalarına geçildi. Yeni dönemde, sporculara daha konforlu bir alan sunacak olan statta parke taşlarının döşenmesi, yürüyüş yollarının yapılması, basın odasının hazırlanması, tribünlerin bakım ve boya işlerinin ise kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.
Cahitoğlu çalışmaları yerinde inceledi
Stadın son durumunu yerinde inceleyen Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldı. Cahitoğlu çalışmaların ilerleyişinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, stadın bölgeye büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından stadın önümüzdeki günlerde açılışının yapılması planlanıyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.