Air Badminton’da yıldızlar yarışıyor

Air Badminton’da yıldızlar yarışıyor

Badminton Federasyonu, bir süre önce hayata geçirdiği Air Badminton branşında yıldızlar kategorisinde turnuva düzenledi.

A+A-

Federasyon tarafından yapılan açıklamada bu turnuvanın dünyada ve Avrupa’da ilk olduğu ifade edildi. Organizasyon Güner Burgul adına düzenlenirken, turnuvaya katılım yoğun oldu.

Turnuvada yer alan 7 kategoride 56 maç yapılması planlanırken, Çarşamba günü devam edilecek organizasyonun final maçları Cuma günü yapılacak.

Turnuva pazartesi günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, federasyon başkanı Fırat Deniz, Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Koordinatörü Mithat Tekçam birer konuşma yaptı.

Turnuvayı Güner Burgul'un oğlu YDÜ Öğretim Görevlisi Nazım Burgul, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Mete Topçu ile UFÜ Öğretim görevlisi Togay Uluöz de takip etti. Konuşmaların ardından, Milli sporculardan Seymen ve Eren'in turnuva başlangıç vuruşunu yapması ile karşılaşmalar başladı. Turnuvaya katılan sporcuların ilk kez düzenlenen turnuvada neşeli ve eğlenmiş olmaları gözlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.