Ahmet Sivri Sancaktepe’de

Ahmet Sivri Sancaktepe’de

Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü’ne transfer oldu

A+A-

Kıbrıslı Türk genç futbolcu Ahmet Sivri, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü’ne transfer oldu. 2 sezon boyunca Galatasaray’ın U19 ve U21 takımlarında ter döken Sivri, zaman zaman A takımada yükselme fırsatı bulmuştu.

 

Kısa sürede gururumuz oldu

Ahmet Sivri, 2016-17 sezonunda Yenicami U21 takımında gösterdiği performans sayesinde beğeni toplamış, 2017 yılının Ağustos ayında Galatasaray’ın altyapısında denenmeye alınmıştı. Kolay bir süreç yaşamayan Ahmet Sivri, kısa sürede kendini beğendirmiş ve Galatasaray ile sözleşme imzalamıştı. U19 ve U21 Ligleri’nde boy gösteren genç oyuncu, sarı kırmızılı formayla resmi maçlarda toplamda 72 maça çıkmış ve 37 gol kaydetmişti.

 

A takımla da çalışma fırsatı buldu

Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri, zaman zaman Galatasaray’ın A takımıyla birlikte çalışmalarda yer aldı. A takım idmanlarında da gösterdiği performansla beğeni toplayan Sivri, Galarasaray’da gelecek vaat eden oyuncular arasında yer aldı. Sivri bu süreçte Türkiye milli takımında da özel maçlarda görev aldı. Ahmet Sivri, Türkiye U19 Milli takımıyla 2018 yılının Ocak ayında Portekiz ile yapılan özel karşılaşmalarda görev alma fırsatı da buldu.

ahmet-sivri.jpg
Genç oyuncu Ahmet Sivri, Galatasaray’ın A takım idmanlarına da zaman zaman çıkıyordu

 

Sancaktepe FK oyuncuyu açıkladı

Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri’yi kadrosuna katan Sancaktepe Futbol Kulübü, transferi sosyal medya hesabından duyurdu. Ahmet Sivri, bir süredir Sancaktepe Futbol Kulübü’nde denenmek için antrenmanlara ve hazırlık maçlarına çıkıyordu.

69028310_498189740998498_2450439366770688000_n.jpg

Bu haber toplam 2600 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.