Ahmet Ağaoğlu istifa etti

Ahmet Ağaoğlu istifa etti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu resmi siteden yaptığı açıklama ile istifa etti.

A+A-

Ağaoğlu, açıklamasında, yönetim kurulunun, ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle dün olağanüstü seçimli genel kurula gidilmesi kararı aldığını belirterek, “Öncelikle alınan bu kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genel Kurul kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sağlıklı bir şekilde yürütmeleri ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanmaları düşüncesiyle bugün itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı'ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım.” ifadelerine yer verdi.

Ahmet Ağaoğlu, “Benden sonra göreve gelecek olan arkadaşlarımın ve büyüklerimin kulübümüzü çok daha yükseklere taşıyacağını ve başarı ile yöneteceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Göreve gelecek başkan ve yöneticilere çok daha fazla destek olmaları en büyük temennimdir.” bu sözlerle duyurdu.

Ahmet Ağaoğlu döneminde Trabzonspor şampiyonluk hasretine son verdi. Bordo mavili kulüp Süper Lig'de 1982-83 sezonundan sonra 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık sürecinde 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.