“Adil yönetimle mücadele etmek istiyoruz”

“Adil yönetimle mücadele etmek istiyoruz”

BTM 1.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Düzkaya karşılaşması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

A+A-

Başkan Halil Arıkan imzası taşıyan bildiride hakemlere tepki gösterilirken adil yönetimle mücadele etmek istedikleri belirtildi. Yapılan bildiri şu şekilde:

“Bizler K.A.S.K olarak Karşıyaka halkına sorumluluğumuzdan dolayı bu basın bildirisini yapma ihtiyacı duyduk.

BTM 1. Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk haftasından itibaren lider konumunda bulunan futbol takımımız temiz futbol ilkesi ile bugüne kadar hiçbir kirli emellerin aleti olmadığı gibi tarihi boyunca da bu ilkesinden taviz vermemiştir; Ancak 29/4/2018 tarihinde Düzkaya ile oynanan futbol karşılaşmasında yukarıda belirtmiş olduğumuz kirli eller futbol sahasına müdahale ederek şampiyonluğumuzu herkesin gözü önünde elimizden almıştır. Buna mukabil bazılarının siyasi emelleri uğruna bir amigo gibi taraftarlarını Karşıyaka taraftarı üzerine kışkırtarak olayların çıkmasında başrolü oynamıştır.

Saha dışında çıkan olaylardan sorumlu şahısların ucuz politikacılık yaparak kendilerine yarar değil aksine bu gibi davranışların zarar vereceği düşüncesini taşıyarak kendilerini şiddetle kınıyoruz. Bununla beraber final niteliği taşıyan futbol karşılaşması öncesinde defalarca KTFF’yi uyarmamıza rağmen adı Süper Lig hakemi olduğu iddiasıyla görevlendirilen Düzkaya Spor Kulübü’nün 12. adamı gibi hareket eden hakem dörtlüsünün yanlı ve taraflı yönetimini şiddetle kınıyoruz.

Bizler Karşıyaka halkı olarak mağdur edebiyatı yaparak kimseden icazet beklemediğimizi sadece ve sadece dürüst ve adil yönetimler ile sahada mücadele etmek istediğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Bu haber toplam 2700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.