“Adaletli yönetip ligin kaderi ile oynamayacaksınız”

“Adaletli yönetip ligin kaderi ile oynamayacaksınız”

Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, kaybettikleri Karşıyaka maçını Bayrak Radyosu’na değerlendirdi.

A+A-

Davulcu, kendisine göre maçın kırılma anının 70’inci dakika civarı verilmeyen penaltıları olduğunu belirtirken, hakemlere tepki gösterdi, “Adaletli yönetip ligin kaderi ile oynamayacaksınız” açıklamasını yaptı.

Oyuncularının kendisini bugün bir kez daha gururlandırdığını aktaran Davulcu, “İnanılmaz, istekli arzulu, böylesine zor bir deplasmanda final gibi oynadılar. Zor geçecek maçta iyi başladık, golü bulduk. Direkten dönen topumuz oldu. Girdiğimiz pozisyonlar var değerlendiremedik ve talihsiz bir şekilde duran topta kalemizde gol gördük. İkinci devreye yine aynı şekilde başladık. Girdiğimiz pozisyonlar oldu. Maçın bana göre kırılma anı maalesef 70’inci dakikalarda net bir penaltı pozisyonu var. Karşıyaka oyuncusu oyuncumuzun önünden topu eli ile aldı. Bunun hazırlığı haftalardır yapılıyor. Cihangir penaltılarla gidiyor deniyor, öyle bir durum yok. Varsa verirsiniz. Gerçek penaltı verilmez, herkesin gördüğü net bir penaltı. Yüklendiğimiz dakikalarda da direkten dönen toplarımız var. Son dakikalarda riskleri aldık, kaptırdığımız bir topla kalemizde golü gördük” dedi.

“Yenilince böyle konuştu olmasın ama bu yıl maalesef hakemler ligin kaderi ile oynuyor” diyen Davulcu, “Budur beni üzen. Kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz ama çıkıp maçı adaletli yönetip ligin kaderi ile oynamayacaksınız. Çok üzgünüm. Bugün yenilebilirdik ama böyle yenilmeyelim. Keşke bu şekilde yenilmeseydik. Artık son dört haftada galip gelerek ne olacağını göreceğiz. Hakkımıza hayır, Allah büyük” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 2525 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.